Recurs pe viaţă

14

foto: Florin Floreanu

Autorul accidentului mortal de la Gheorghe Doja a contestat hotărârea instanţei privind arestul preventiv pentru 29 de zile.
Recursul se judecă astăzi, când tânărul de 21 de ani omorât în noaptea de revelion va fi condus pe ultimul drum şi înmormântat.
George Mihalache era singur la părinţi şi întreaga comunitate se roagă pentru sufletul lui şi pentru ca cea de-a doua victimă a accidentului, adolescenta de 15 ani, să revină la viaţă. Claudia este elevă în clasa a 9-a la Grupul Şcolar Alexandru Ioan Cuza şi de 6 zile se află în comă profundă la un spital din Bucureşti.
Ei au căzut victime unui şofer beat care după ce i-a lovit cu maşina a fugit de la locul accidentului, iar astăzi cere clemenţă de la instanţa de judecată pentru a fi cercetat în libertate.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

update: recursul a fost respins.

cu acelaşi subiect:
– Accident mortal de revelion
– Autorul accidentului de la Gheorghe Doja şi-a dat demisia de la ISU
– Autorul accidentului de la Gheorghe Doja a fost reţinut pentru 24 de ore
– Arest preventiv pentru autorul accidentului de la Gheorghe Doja
– Recurs pe viaţă
– Fără cuvinte
– George Mihalache a fost înmormântat

14 comentarii

  1. “animalul” nu a cerut clementa draga anonim, si cat despre tine daniel poate ai dreptate poate nu o fi sanatos ,dar cum tu nu esti judecator el o sa isi implineasca pedeapsa meritata si care magistratii considera nu pe cere o consideri tu …..
    CONDOLEANTE FAMILIEI LU GEORGE SI SA DEA DUMNEZEU SA ISI REVINA FATA CEL PUTIN O PERSOANA SA SCAPE DIN ACEST ACCIDENT

    • ii rog pe prietenii soferului sa se abtina de la comentarii de orice fel.
      “isi va primi pedeapsa”… care pedeapsa?
      baiatul nu mai invie, fata este in moarte cerebrala si e chestie de ore pana cand o sa fie deconectata de la aparate, iar “animalul care cere clementa”, peste circa 4 ani, cand copiii astia ar fi implinit 25, respectiv 19 ani, o sa fie liber ca pasarea cerului. la asta se reduce tot.

  2. Am observat ca toti sustinatorii pompierului zic tuturor sa astepte judecarea de catre justitia romana. Am vaga impresie ca stiu ei ce stiu… Adica… ce s-o mai lungim, o sa iasa basma curata!
    Roxana spune ca “animalul” nici nu a cerut clementa! Dar cererea de a nu sta in arest preventiv ce e? Si asta e doar o etapa. E o intrega masinarie pusa in miscare, cu foarte multe tertipuri, avocatesti in primul rand, printre care trecerea timpului este una din ele. Fiindca uitarea lucreaza in favoare lui.
    Si tot din aceasta masinarie face parte si cohorta asta de postari ale acestor ciudati sustinatori! Voua nu va miroase a ceva urat?

  3. e chiar evidenta, George, manevra lor de aburire. au inceput cu fotrografia in care aparea si copilul, chipurile ca ii inteapa la inima, si au continuat cu ,,sa ne rugam impreuna,, pt toti la fel, si pt morti si pt calau. sau sa/i lasam in pace sotia si copilul, de parca nu tot el le-a facut raul asta… halal sa va fie smecherilor de doi lei si sper sa va loveasca pedeapsa divina cat mai repede.

  4. draga elena cumpara cine vrea ce vrea si pe cine vrea ……..si tu esti cumparata la randu ta si vanduta mai departe ……..asa
    ca sssssttt …..si pt lolek si bolek trenurile in mare parte sunt semnalate acuma …..asa ca….

  5. doamna elena este o mare avocata stie de legi si de tot mai dute dracu fai fata si vedeti de treaba ta eu cred ca faci comentarii pe aici de plictiseala nu ca te-ar iteresa nici o persoana implicata mananci cacat aiurea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.