Nu sunt riscuri de oprire a alimentării cu apă în Slobozia

27

foto: Florin Floreanu

Serviciul de alimentare cu apă la Slobozia funcţionează normal, fără sincope în furnizarea către populaţie.
Primarul Gabi Ionaşcu infirmă zvonurile conform cărora se va opri apa la Slobozia şi precizează că există stocuri suficiente pentru alimentarea populaţiei, iar exploatarea sursei funcţionează la parametri normali: “stocurile de apa sunt suficiente, in jur de 13.000 de metri cubi, fata de 16.000 cat este capacitatea maxima, la ora actuala avem energia electrica intrerupta la frontul de captare, la ora actuala functioneaza numai 2 puturi din 20, iar domnul Cilibeanu intr-o ora, o ora si jumatate, va repune in functiune  un generator pentru a alimenta cu energie electrica 6 puturi, astfel incat sa asiguram continuitatea alimentarii cu apa, sa nu riscam sa se goleasca rezervoarele. Nu exista niciun risc, presiunea la ora actuala este intre 1,7 si 2 bari, debitul mediu orar, conform comunicarii domnului Cilibeanu, este de cca 400 metri cubi pe ora, deci nu se opreste alimentarea cu apa in municipiul Slobozia, nu exista asa ceva!”.
Pentru ca exploatarea sursei de apă a oraşului să nu fie afectată de întreruperile curentului electric, la mai multe puţuri s-au instalat generatoare care să suplinească alimentarea cu energie electrică, în vederea pompării apei din subteran.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

27 comentarii

 1. furnizarea apei a fost sistata si in zona central, probabil si in alte zone… se zvoneste ca a fost sparta conducta principala de apa care alimenteaza orasul… sa fie numai zvon?

 2. Cum dracu sa inghete daca ea curge pe tevi? E teava sparta ca altfel nu se explica. Eu sunt racordat la teava noua a primariei pe care sunt doar 2 consumatori, deci nu ar trebui sa am probleme cu presiunea. Asta cu presiunea e o barba. Sa spuna dracului care e realitatea ca stim ce facem. Bai frate, omul asta nu a invatat nimic din ce i se intampla. Minte din convingere. Reflex PSD!

 3. D-nul primar n-are habar ce se intampla in gradina domniei sale.Fix in aceste momente nu vine nici o picatura de apa pe tevi.A inghetat apa probabil din cauza promisiunilor pe care le tot face.Sanatate si la mai multe “mandate”.(petrecute unde ii dorim cu toti!

 4. Bai asta-i dus! Pai la 2 puturi functionale din 20 cu dracului spune ca nu-s probleme? Ba chiar sunt. Nu e apa pe nicaierio si el ne spune ca nu vedem bine.

 5. Si pe Lacului e oprita . Problema mai mare este ca lucram la centrala cand s-a oprit si acum nu o pot alimenta cu apa .
  Am sunat la Urban si mi-au zis ca in 1-1,5 ore se rezolva .

 6. rusine domnule primar, stii bine ca toata lumea se duce lunea la serviciu, puteai incepand cu ora 5 sa bagi tractorasul acela cu plug in spate sa dea zapada de pe trotuare.
  noroc ca au fost inchise scolile ca ai fi vazut parinti si copii circuland pe sosea facand slalom printre masini

 7. Boala veche la politicieni: sa nu recunoasca. Chipurile, pentru a nu crea panica! Spuneti mai oamenilor ce si cum, adevarul nu doare! Dar ce sa-i faci, daca ei s-au catarat acolo sus pe minciuni, cum sa se schimbe tocmai acum?!

 8. Shit, credeam pana acum ca va veti bucura ca scapati de apa aia. Nu voi o blamati continuu si v-ati facut grup si pe fb?
  Aaaaa,acuma e buna apa,a? Ia sa fi fost tot aia de la Modelu,unde a gheata la mal .

 9. Pt. Gura Ialomitei

  Un serviciu profesionist de furnizare a apei in oras ar trebui sa preintampine orice, inclusiv situatii limita cum sunt cele actuale (viscol, temperaturi scazute). Fiindca in conditii normale, oricine s-ar descurca… Asta nu se intelege la nivelul administratiilor de orice fel din Romania, fie ele de administrare a drumurilor, de asigurare cu energie electrica, de furnizare a apei, a transportului local, etc. Bine ca in Slobozia s-a dus pe apa sambetei furnizarea si de agent termic in sistem centralizat, sa fi vazut atunci lume nemultumita si explicatii ale directorilor de resort (poate chiar de genul “freezing”-ul e de vina, ca deh, acum toti au facultate)…

 10. Aia de la Urban nu stiu sa scrie dracului un comunicat de presa in care sa enunte problema si sa dea timpul estimat de rezolvare? Nu, frate, ca la comunisti nu se practica sportul asta! Eu platesc prompt factura, nu comentez pretul si vreau sa stiu ce se intampla cand apare o problema. E nevoie de un nou director la Urban, care sa-i puna pe liber pe toti Dorelii din institutie si sa urneasca treaba. Iar primarul si CL au o mare raspundere in acest sens. Ce-i costa sa informeze dracului corect daca sa preintampine nu-s in stare?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.