O bătrână din Ciulniţa şi-a pierdut viaţa aseară, măcelarită cu toporul de un nepot

0

Femeia, în vârstă de 93 de ani, a căzut pradă furiei unuia dintre cei 3 nepoţi pe care i-a crescut şi i-a făcut mari.

Vecinii spun că asasinul, în vârstă de 30 de ani, are probleme psihice, fără a  urma însă un tratament de specialitate. El a muncit ieri la şeful de post din Ciulniţa, unde ar fi consumat şi băuturi alcoolice. La întoarcerea acasă şi-a luat bunica la bătaie, iar apoi a abandonat-o într-o baltă de sânge. Alarmaţi de strigăte, vecinii au sunat la poliţie, dar s-au temut să intervină.

Orbit de furie, asasinul a plecat cu toporul în mână prin sat, în căutarea tatălui sau. În tot acest timp, vecinii au sunat în zadar la poliţie. Pe numărul şefului de post nu le-a răspuns nimeni, iar de la 112 au primit ajutor câteva ore mai târziu. Între timp, criminalul s-a întors din sat şi s-a mai năpustit încă o dată asupra femeii.

Aproape de miezul nopţii,  cadavrul bătrânei a fost ridicat şi dus la serviciul de medicină legală. Adunaţi din toate părţile, nepoţii crescuţi în lipsa mamei de bunica asasinată, caută acum bani prin vecini pentru scoaterea cadavrului de la morgă. Oamenii satului o deplâng pe femeie şi nu înţeleg cum de chinul ei de a-şi creşte nepoţii a rămas nerăsplătit în viaţa asta.

Crima este cercetată de un procuror criminalist iar instanţa va decide şi dacă autorul asasinatului are discernământ.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.