O copilă de 13 ani şi doua femei au fost tâlhărite de trei indivizi din Perieţi

0
Tâlharii sunt acum în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
Poliţiştii au reuşit prinderea şi încarcerarea tâlharilor după ce, duminică, tatăl minorei a reclamat că fiica sa a fost victima unei tentative de tâlhărie, comisă în faţa scării de bloc unde domiciliază.
Din cercetări s-a stabilit că în timp ce copila se întorcea către domiciliu, a fost acostată de doi tineri, care au imobilizat-o şi au încercat să îi sustragă telefonul mobil, dar minora a reuşit să scape.
În urma  investigaţiilor, poliţiştii au identificat suspecţii în persoanele a doi tineri de 19 şi 21 de ani din localitatea Perieţi. Totodată s-a stabilit că unul dintre aceştia, împreună cu un alt tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate, sunt autorii a două tâlhării comise în Slobozia în data de 21 octombrie asupra a două femei de 47, respectiv 58 de ani. Prima victima a fost acostată de cei doi tineri în timp ce se deplasa spre domiciliu, iar aceştia au imobilizat-o, i-au sustras un telefon mobil şi 130 de lei. Identic, au urmărit o femeie de 58 de ani căreia i-au sustras geanta în care avea mai  multe documente, telefonul mobil şi 750 de lei.
Judecătoria Slobozia a emis pe numele celor tri tâlhari mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru infracţiunile de tâlhărie şi tentativă la tâlhărie.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.