Şedinta de consiliu local, mâine

1
Consiliul Local Slobozia este convocat joi la întâlnirea lunară cu executivul primăriei pentru discutarea şi supunerea la vot a 20 de proiecte de hotărâri.
Patru dintre acestea sunt iniţiate de viceprimarul Valentin Băcanu şi reprezintă demersurile iniţiale pentru investiţii de utilităţi la platforma industrială pentru IMM-uri din Slobozia, reabilitarea functională a Pieţei Revolutiei, modificări la planul integrat de dezvoltare urbană şi  amenajarea Centrului de zi pentru copiii autişti.
Pe ordinea de zi revine iniţiativa primarului de a înfiinţa o societate comercială de pază şi servicii comunitare, şi se propune aprobarea unui raport de evaluare şi vânzare a terenului deţinut în concesiune de TMUCB S.A la sediul societăţii din Şoseaua Călăraşi, km 4.
Alte 5 proiecte de hotărâri fac obiectul unor concesiuni de terenuri, fără licitaţie, pentru extinderi de locuinţe în cazul unor persoane fizice, realizarea unui patinoar,  şi  pentru amplasarea unor cabine telefonice.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Iar cabine telefonice???????? Ce sa facem cu ele, ca nu vorbeste nimeni la ele. Mai bine le-ar stoca undeva si sa le scoata la alegeri sa votam in ele. Nu ca ar fi misto???? Zic io……

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.