O luară pe coajă

0

Handbalistele de la CSM Slobozia au disputat sâmbătă ultimul meci din actuala ediţie de campionat şi aşa cum era de aşteptat, trupa de vedete de la CSM Bucureşti s-a impus la o diferenţă netă de scor, cu 42 la 30.

Elevele lui Marian Simion au reuşit să ţină scorul strâns până la mijlocul primei reprize, când tabela arăta 11 la 10 pentru echipa oaspete. A urmat dezlănţuirea bucureştencelor, care prin prisma valorii şi experienţei, s-au detaşat fără probleme.

Cele mai bune marcatoare ale echipei noastre au fost Irina Simion şi Alexandra Băieşu, cu câte 7 goluri, urmate de Livia Goanţă, cu 4 reuşite. La acest meci, privirile tuturor spectatorilor au fost atrase de jucătoarea de la CSM Bucureşti, Alina Dobrin, cu siguranţă cea mai valoroasă handbalistă care a evoluat până acum în sala de la Slobozia.

La încheierea sezonului handbalistic a asistat şi primarul Sloboziei, Gabi Ionaşcu. Edilul a declarat pentru Radio Campus că vizează pentru sezonul următor, promovarea cu echipa de handbal a clubului sportiv municipal în liga naţională feminină.

CSM Slobozia încheie sezonul 2009 -2010 pe locul trei, cu 22 de puncte, performanţă similară celei din sezonul trecut şi îşi atinge astfel obiectivul trasat de conducerea clubului.

Ionuţ Văgăonescu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.