Oliviu Vlădulescu a fost depus la biserica ANL

4

Corpul neînsufleţit al profesorului Oliviu Vlădulescu va fi depus astăzi la prânz la biserca ANL. Preotul Nicolae Tudose i-a fost duhovnic lui Oliviu Vlădulescu, iar în această seară la ora 20 va oficia ceremonialul religios premergător slujbei de înmormântare.
Maria Petre precizează că discuţiile referitoare la incinerarea corpului sunt lipsite de orice temei, iar Oliviu Vlădulescu va fi înhumat vineri la Cimitirul Bora.
audio Maria PETRE
Slujba de înmormântare se va ţine mâine la bisericia ,,Sfântul Gheorghe de la ANL. Oliviu Vlădulescu se numără printre ctitorii lăcaşului de cult.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. O să-mi lipsească enorm. . . Era unul din profesorii mei preferați.Deși boala dumnealui se agrava tot mai mult,iar puterile îl lăsau,dânsul nu concepea nici în ruptul capului să nu vină la școală să își predea materia. . .Dar,se pare că în această luptă cu suferința și boala,domnul Oliviu Vlădulescu a fost înfrânt. . .Sinceră să fiu,nici acum nu realizez că dânsul nu mai este.Nu am decât cuvinte de laudă,deși înainte de internarea dumnealui,se schimbase față de elevi,era mai rece și mai sever.Sunt sigură că acest comportament nu era intenționat,era conștient de faptul că este bolnav,dar nu accepta această idee;cu toate astea,cred că a dorit să impună respect până la sfărșit . . Nu voi uita niciodată celebra replică a dumnealui : “Pe mine mă cheamă Oliviu Vlădulescu.Pe voi cine v-a chemat aici?”-acesta a fost primul lucru pe care ni l-a spus atunci când a venit la noi în clasă. Nu vă vom uita niciodată!

  2. A fost cel mai iubit diriginte, sunt convinsa ca multi elevi din Liceul Pedagogic au dorit sa il aiba pe dansul precum diriginte, am invatat multe de la dansul, imi pare rau ca s.a stins asa de repede, Dzeu sa il odihneasca in pace!!!! Nu te voi uita Vladu niciodata, o sa ramai mereu profesorul meu cel mai indragit!!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.