Omul potrivit la stâna ce-a pohtit: Becali ne dă lapte

0

Comisia de agricultură a Parlamentului European a votat ieri, cu o majoritate confortabilă, amendamentul eurodeputatului George Becali, în privinţa creşterii sumei alocate programului ,,Lapte în şcoli’’, de la 69 la 103,5 milioane de euro în bugetul Uniunii Europene pentru anul viitor.

Şefa echipei de consilieri a eurodeputatului român, Maria Petre, spune că ideea datează de acum două luni când, în prima şedinţă a comisiei de agricultură din Parlamentul European, pe ordinea de zi s-a aflat avizul deputaţilor europeni la bugetul pentru anul viitor.

Votul de ieri reprezintă o dublă victorie pentru România. Pe lângă plusul de imagine adus de faptul că Becali nu aparţine nici unui grup politic din forul european, Maria Petre a explicat că odată cu votarea amendamentului România va primi un plus de resurse financiare din fondurile Uniunii.

Pe agenda echipei lui George Becali se află în zilele următoare un proiect pe termen lung, care vizează reprezentarea la Bruxelles şi Strasbourg a ceea ce fostul parlamentar european Maria Petre numeşte ,,România profundă’’, cu tradiţiile şi valorile ei spirituale.

Robert Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.