Organizaţia municipală Urziceni a Partidului Social Democrat strânge rândurile

1

foto: Florin Floreanu

Conferinţa organizaţiei desfăşurată aseară în sala mare a Clubului Sindicatelor a consfinţit formula în care social democraţii vor aborda perioada post-alegeri.
Preşedintele organizaţiei, Liviu Cazan, va fi secondat de şapte vicepreşedinţi: Octavian Alexandrescu, Elena Buculescu, Ion Dumitrescu, Gabriela Giuvară, Ştefan Petre, Dorian Stoian şi George Tudor. Din Comitetul Executiv vor face parte 45 de membri în timp ce Biroul Municipal va avea în componenţă 19 membri.
Susţinerea de care se bucură la nivel judeţean actuala echipă social democrată de la Urziceni a fost subliniată şi de prezenţa la conferinţă a preşedintelui Silvian Ciupercă, vicepreşedinţilor Ştefan Muşoiu şi Otilia Dumitru şi secretarului general al partidului, Vasile Olaru.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Bre, racolati-l si pe Vio, ca e negru de nehotarare: sa-l pupe in fund de tot pe d-l primar (pe care l-a porcait ca la Catanga, de-a lungul anilor, iar la alegerile astea i-a fost precum mararul in bors: nici n-a facut rau, dar nici bine) sau sa mai pastreze si-o papila pentru d-na inspectoare? Pana acum, ambii au fost rezervati vizavi de asa dragoste dezinteresata. Ramane de vazut care din cei doi cedeaza farmecelor lui pana la toamna: se fac prognosticuri in scoala, de tot dragul.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.