Program nou la primăria Slobozia

12

foto: Florin Floreanu

De la 1 iulie, Alexandru Stoica modifică programul de lucru al salariaţilor Primăriei Slobozia.
Printr-o dispoziţie internă, primarul a scos din schemă pauza de masă a subalternilor şi a redus programul de lucru la intervalul 8-16.30.
La ghişeele de taxe şi impozite şi biroul de relaţii cu publicul programul va fi asigurat însă până la 17.30 de luni până miercuri, şi chiar până la 18.30, joia.
Munca suplimentară va fi compensată conform prevederilor legale în vigoare, iar vineri toată lumea va avea zi scurtă, de la 8.00 la 14.00.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

12 comentarii

  1. De mentionat faptul ca in orarul de lucru (mai sus mentionat) doamnele angajate ale Primariei pot fi gasite prin diverse magazine la cumparaturi…

  2. Este cineva atat de idiot incat sa creada ca subalternii lui stoica vor sta nemancati in intervalul 8-16:30? Nu mai zice nimic despre AUDIT! Evident ca nu-i de acord ciuperca…

  3. DAAA ma…..stiu mesajul ,noi suntem slabul onanist ce tine n spate grasul narcisist….ce sa ti spun…am ajuns iar la aberantele de comunisme cu “noi muncim nu gandim”si moarte intelectualilor”….adica tot tehnici de manipulare prin intretinerea luptei de clasa.Cu asemenea constiinte o sa progresam dupa vreun razboi sau foamete.

  4. Cum va sanctiona primarele stoica subalternul pe care il prinde CETATEANUL ca molfaie intre orele 8-16:30? Ca pe stoica nu-l cred in stare sa fie sever, sa impuna ordinea si disciplina intr-o institutie a statului, sa ,,provoace” economii la bugetul Sloboziei! Priviti-i mutra, cei ce l-ati votat, ha, ha, ha…

  5. De ce apar zone cu inundatii acolo unde au fost schimbate conductele.Cine face receptia lipiturilor dintre conducte?S-au receptia se face dupa program?

  6. mazgaline, ase se scrie „s-au“? se vede ca ai terminat la bioterra, mai nene! ia zi-ne si noua, acum ca esti somer, te-ai facut postac?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.