“Pisica nu e la noi!”

0

Slobozia, mica Veneţie – aşa arăta municipiul reşedinţă de judeţ, în unele cartiere, după ploile torenţiale de zilele trecute. Pentru că sistemul de canalizare construit în urmă cu zeci de ani este subdimensionat la străzile care s-au construit în ultimii 20 de ani şi mai ales la fenomene meteorologoice de genul precipitaţiilor în care se înregistrează chiar şi 60 de litri pe metrul pătrat, unii locuitori ai muncipiului Slobozia sunt inundaţi în case la fiecare ploaie abundentă.

Viceprimarul municipiului, Alexandru Stoica,  spune că pe strada Cloşca de vină sunt chiar slobozenii care, deşi au sistemul de canalizare menajeră la poartă, sunt racordaţi la sistemul de preluare a apelor pluviale, iar în momentul în care afară plouă, toaletele refulează în casele oamenilor.

Viceprimarul Alexandru Stoica a precizat că în această situaţie sunt aproximativ 60 de slobozeni, care, dacă nu se vor lega la canalizarea menjeră, vor primi amezi usturătoare atât de la Primărie cât şi de la Agenţia pentru Protecţia Mediului.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.