Poliţia Locală Slobozia a ridicat peste treizeci de autoturisme abandonate pe spaţiul public, în primele luni ale lui 2011

9

De la începutul anului au fost identificate 120 de autoturisme scoase din uz, pe motiv că nu au mai fost mişcate din loc de mai bine de un an de zile. Criteriile prevăd ca, întâi de toate, poliţiştii să înştiinţeze proprietarii despre situaţia autoturismelor care staţionează îndelung pe domeniul public.
Directorul Poliţiei Locale, Laurenţiu Abaza, spune că, până acum, în urma sesizărilor făcute, au fost repuse în circulaţie 15 autoturisme.
Alţi zece proprietari au primit somaţii din partea Poliţiei Locale, pentru mutarea autorismele proprietate personală în spaţii private. Maşinile declarate fără stăpân sunt evaluate şi trecute apoi în proprietatea administaţiei publice locale.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

9 comentarii

 1. In spatele blocului U20 sta o Dacie galbena nemiscata de mai bine de 2 ani, e transformata in depozit de lemne si peturi, dar nu s-a atins nimeni de ea.

 2. comunitari e putin spus. au primit atata putere niste persoane care si-au facut liceul unii din ei in timpul serviciului dar taie si spanzura in oras acum. e unul care se pare ca a terminatul dreptul cred ca la o facultate din aia ca bioterra, insa e cel mai tare din parcare. amendeaza pe toata lumea in stanga si in dreapta desi in statiile de autobuz sunt parcate aiurea masini cu numere de firme celebre in oras la noi. cum sa se atinga de ele. zboara din servici in 3 sec. aviz amatorilor care isi inmatriculeaza acum masinile. vedeti ce numar va alegeti ca poate asa scapati de amenda celebrei politii locale.

 3. io nu am inteles-o pe aia cu: trece in proprietatea administratiei publice locale.
  asta nu e furt, sub orice forma l-au cosmetizat ei?

  daca eu am chef sa-mi tin masina 100 de ani intr-un loc, e problema mea, nu a lui ( “ala” de se da drept comunitatea locala ).

  “statul” asta incepe sa-si permita cam mult in ultima vreme, suntem transformati in niste platitori de taxe fara nici un drept. ba avem un drept, sa platim. Am inceput sa ma plictisesc de statul SRL in care traim.

  Masinile parcate pe trecerile de pietoni, masinile parcate la 2 cm de trecerea de pietoni, trecerile de pietoni neiluminate corespunzator, masinile oprite in mijlocul strazii, chestii care chiar pun in pericol viata oamenilor sunt tratate la misto, si pe ei ii doare ca nu si-a miscat cutare masina sin loc.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.