Pompierii ialomiţeni controlează şi previn

0

PSI_1

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au efectuat peste 200 de controale de prevenire şi reglementare a deficienţelor la incendii sau alte dezastre       
În trimestrul doi al acestui an, personalul din cadrul Inspecţiei de Prevenire a verificat 36 de unităţi administrative, 50 de operatori economici şi 60 de instituţii publice, pe linie de prevenire şi stingere a incendiilor, dar şi de protecţie civilă.  
Pompierii urmăresc şi pregătirea populaţiei în situaţii de urgenţă precum dezastrele naturale şi accidentele chimice, iar în acest sens au fost executate 64 de exerciţii de evacuare în caz de cutremur şi incendii, cu peste 12.000 de elevi şi cadre didactice. De asemenea, alte aproape 300 de exerciţii practice au avut loc în unităţile administrativ-teritoriale, instituţiile şi operatorii economici din judeţ.
În campania de prevenire şi control au fost constatate peste 1.500 de deficienţe şi s-au aplicat peste 800 de  avertismente şi 40 de amenzi, în valoare totală de peste 50.000 lei.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.