Slobozia: s-a semnat contractul pentru modernizarea Pieţei Revoluţiei

3

scanare stejari (2)

Zi istorică pentru Primăria Slobozia! Municipalitatea a semnat astăzi contractul de execuţie pentru modernizarea Pieţei Revoluţiei. Valoarea lucrărilor se ridică la 370 de miliarde lei vechi, bani obţinuţi din fonduri nerambursabile, proiect la care administraţia locală participă cu 2%.
Licitaţia a fost câştigată de o firmă din Bucureşti, iar şantierul va începe în cel mai scurt timp. Primarul Alexandru Stoica precizează că aceasta este cea mai mare realizare din mandatul de până acum:
audio Alexandru STOICA
Firma îşi va instala şantierul în zona Răzoare unde ar fi trebuit să se ridice un complex comercial, iar termenul de realizare a investiţiei este 1 decembrie 2015. 
Şantierul din centrul civic al oraşului va începe în această vară şi va schimba cu totul zona dintre Centrul Cultural – Primărie şi Palatul Administrativ al judeţului unde funcţionează Prefectura şi Consiliul Judeţean.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. mai bine ar demola si sediul Prefecturii si CJ Ialomita ca nu mai au utilitate, pentru ca la urmatoarele alegeri se face regionalizarea si astea se desfiinteaza.

    Oricum regionalizarea institutiilor si directiilor judetene s-a facut si capitala e stabilita la Ploiesti.

     

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.