Pompierul slobozean Florin Mangiurea – dublu campion mondial

0
În urma Concursurilor Mondiale ale Pompierilor desfaşurate în Coreea de Sud, slobozeanul Florin Mangiurea, a câştigat doua medalii de aur şi una de bronz.
Medaliile au fost câştigate de pompierul-atlet la probele de atletism „100 şi 200 de metri”, respectiv „ştafeta 4 x 100 de metri”, iar la „săritura în lungime”, a câştigat locul IV.
Concursurile mondiale ale pompierilor s-au desfăşurat în perioada 21-29 august şi au adunat pompieri din 40 de ţări ale lumii.
Delegaţia României a fost compusă din 38 de persoane, în clasamentul pe naţiuni sportivii români clasându-se pe locul V.
Subofiţerul Florin Mangiurea, are 37 de ani şi este angajat al unităţii din Slobozia încă din anul 1994. Din anul 2007 face parte din echipajele de căutare-salvare ale inspectoratului, ocupând funcţia de scafandru autonom.
Cele două medalii de aur obţinute anul acesta în Coreea de Sud l-au calificat pe scafandrul ialomiţean la Campionatul mondial al sportivilor din Ministerele de Interne, care se va desfăşura anul viitor la New York.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.