Pompierul slobozean Florin Mangiurea – dublu campion mondial

0
În urma Concursurilor Mondiale ale Pompierilor desfaşurate în Coreea de Sud, slobozeanul Florin Mangiurea, a câştigat doua medalii de aur şi una de bronz.
Medaliile au fost câştigate de pompierul-atlet la probele de atletism „100 şi 200 de metri”, respectiv „ştafeta 4 x 100 de metri”, iar la „săritura în lungime”, a câştigat locul IV.
Concursurile mondiale ale pompierilor s-au desfăşurat în perioada 21-29 august şi au adunat pompieri din 40 de ţări ale lumii.
Delegaţia României a fost compusă din 38 de persoane, în clasamentul pe naţiuni sportivii români clasându-se pe locul V.
Subofiţerul Florin Mangiurea, are 37 de ani şi este angajat al unităţii din Slobozia încă din anul 1994. Din anul 2007 face parte din echipajele de căutare-salvare ale inspectoratului, ocupând funcţia de scafandru autonom.
Cele două medalii de aur obţinute anul acesta în Coreea de Sud l-au calificat pe scafandrul ialomiţean la Campionatul mondial al sportivilor din Ministerele de Interne, care se va desfăşura anul viitor la New York.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj