Prefect până joi şi după

6

foto: Florin Floreanu

Prefectul de Ialomiţa evită un răspuns tranşant privind o eventuală candidatură în alegerile locale.
Până joi, reprezentanţii Guvernului din teritoriu au termen să comunice ministrului de interne dacă se vor număra printre candidaţii în cursa electorală din 10 iunie 2012.
Prefectul Mădălin Teculescu s-a eschivat de la un răspuns tranşant pe această temă, ceea ce mai degrabă confirmă posibilitatea de a se număra printre candidaţii la primăria Slobozia: “până în ultima oră în care voi ramâne în acestă instituţie, îmi voi face datoria de prefect.
– Intenţionaţi să candidaţi?
– Ăăăăăă…, deci…. până joi… sau şi după joi, eu sunt prefect al judeţului şi-mi văd de activităţile care le am. Ca prefect al judeţului, mă interesează până în ultima clipă să construiesc ceva pentru binele judeţului. Atât”.
Juriştii care doresc să participe la tragerea la sorţi pentru funcţiile de preşedinţi şi locţiitori ai birourilor electorale de circumscripţiei şi secţiilor de votare sunt aşteptaţi până la 10 aprilie să se înscrie pe lista cu propuneri, pentru tragerea la sorţi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Ar fi pacat ca sa nu candideze, daca nu mai are nici o sansa de a ramane prefect.Este un om echilibrat ,cu mult bun simt si ar merita sa conduca destinele Sloboziei .Nu trebuie sa fii zbir ,ca primar.Tocmai calmitatea Domnului Prefect ar atrage slobozenii.

  2. Astia din PDL sint atat de prosti incat nu sint in stare de un candidat propriu, vor sprijinii viitorul candidat UNPR( moldoveanul de adanca nesimtire, Ionascu). Se reconfirma faptul ca UNPR-ul este ghena de gunoi pentru puscariabili, iar PDL-ul groapa de gunoi neecologica a Romaniei.

  3. e la fel ca in miorita, fratilor! munteanul impotriva moldoveanului, vranceanul impotriva ungureanului… si tot asa. mai ciobane, ca baci e prea poetic spus, si sa ma ierte crescatorii de oi, nu esti cu nimic mai breaz decat cei pe care ii injuri.

  4. cineva te autoincluzi in gunoiul respectiv. Sa ma ierte societate ce se ocupa de colectarea gunoiului din zona, insa comparatiile sint simbolice si se refera strict la PDL si UNPR, respectiv sefii lor.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.