Preşedintele PDL Ialomiţa promite că se va redeschide spitalul de la Ţăndărei

7

foto: Florin Floreanu

Secondat de preşedintele Casei Judeţene de Sănătate, Marinică Cazacu a declarat într-o conferinţă de presă că l-a convins pe ministrul sănătăţii să reînfiinţeze spitalul orăşenesc, închis anul trecut la 1 aprilie.
Pentru definitivarea demersului, preşedintele PDL Ialomiţa spune că are nevoie de colaborarea cu primarul Ţăndăreiului: “ieri am fost la ministerul sanatatii si am convins ministrul ca este necesar acest spital, avand in vedere distantele mari care sunt de la localitatile, sa zicem, Mihail Kogalniceanu, Gura Ialomitei,chiar Tandarei, Giurgeni, pana la spitalul din Fetesti sau Slobozia. In atare conditii s-a decis ca se va reinfiinta spitalul de la Tandarei. Urmatorul demers care trebuie sa-l fac este sa am o discutie cu primarul si sa facem toate diligentele pentru a se pune in practica promisiunea facuta”.
O altă promisiune este că la spitalele din Feteşti şi Urziceni se vor înfiinţa Unităţi de Primire Urgenţe, ceea ce presupune fonduri în plus pentru serviciile medicale de urgenţă, de la ministerul sănătăţii.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

 1. Masura cu inchiderea spitalelor a fost un ordin venit de la adevaratul guvern al tarii noastra (ca si al multor tari), adica FMI. La auzul acestui ordin au raspuns “Da, sa traiti!” mai multi vanzatori de tara: presedintele tarii, premierul tarii, ce sa mai zic de subalternul lor, ministrul sanatatii..

  Si ce sa vezi? Inainte de alegeri, vin 2 insi (spun insi caci fmi, presedintele sau premierul nu au auzit de ei vreodata), cu un anunt gen gogoasa electorala, un fel de pachet faina-zahar-ulei, dar fara sacosa, adica un fel de ‘sacosiada’, din care lipseste insa declaratia/confirmarea ‘celui convins’ de cei doi.

  Dupa traducerea asta de fond a lucrurilor, stimati cetateni cu drept de vot, cum credeti ca cei doi s-ar putea abate de la ordinul celor mai sus enumerati? Asa e, nu au cum!

  Deci declaratia celor doi este pura campanie electorala, deci nu se va intampla, ca n-are cum !

  Romania, trezeste-te !

 2. Bravo nenea Cazacule… promite promite ca si noi v-am promis-o voua… nu stiti ce sa mai faceti si ce sa mai promiteti ca sa intimidati alegatorii si sa-i faceti sa creada in strategiile voastre bolnave si corupte…

  Romania doarme…insa .. temeti-va de trezirea ei !

 3. @ G.I. : exista in arhive vreo declaratie a celor doi la momentul cand se inchidea spitalul respectiv, sau au tacut malc precum niste mameluci ?.. (mameluc=om fara personalitate, fara pareri proprii -conform DEX).

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.