Primăria Slobozia a organizat astăzi 5 licitaţii

0

Au fost concesionate două suprafeţe de teren pentru construire locuinţe sau zone industriale.
Unul dintre aceste terenuri este situat în Slobozia pe strada Nisipuri, în suprafaţă de 232 de metri pătraţi, fiind adjudecat de firma Selena.
Celălalt se află în Bora şi vizează 3 locuri de case. La licitaţie au venit însă doar doi ofertanţi cărora le-au fost atribuite în concesiune două loturi, cu suprafeţe cuprinse între 400 şi 500 de metri pătraţi.
O altă licitaţie a vizat concesionarea unui teren pentru construirea unui show-room auto în cartierul Bora şi a unei hale pentru confecţii metalice în zona de vest a oraşului, pe şoseaua Filaturii.
La fiecare dintre aceste licitaţii s-au înscris câte 4 ofertanţi, unul chiar şi din Constanţa, dar terenurile au fost câştigate de firme locale.
Surpriză mare la concesionarea a 22 de metri pătraţi destinaţi construirii unui garaj pe bulevardul Unirii, la blocul Z 2.

Viceprimarul ALEXANDRU STOICA spune că deşi preţul de pornire a licitaţiei a fost de 4 lei şi 29 de bani, cei înscrişi la licitaţie au oferit preţuri de până la 300 la sută, astfel încât, o chirie pe locul concesionat poate să ajungă şi la 3 milioane de lei vechi pentru cei 22 de metri pătraţi.
Tot astăzi ar fi trebuit să aibă loc şi licitaţia pentru concesionarea unui teren în vederea construirii unui abator, licitaţie amânată pentru o dată care va fi anunţată în timp util.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.