Primarul Urziceniului amenință că pleacă din PNL

0

FLR_9327

Mărul discordiei l-a constituit lista bunurilor propuse spre a fi trecute din domeniul public în cel privat al Urziceniul, scoaterea din funcțiune, casarea acestora şi valorificarea activelor corporale. Grupul consilierilor social democrați a anunţat prin voceaa liderului său, Liviu Cazan, că nu va vota respectivul proiect de hotărâre, pentru că în absenţa unor indicatori tehnici, acesta riscă să nu primească avizul de legalitate.
Iniţiatorul proiectului de hotărâre, primarul Constantin Sava, a refuzat din start ideea rediscutării acestuia într-o şedinţă viitoare:
audio Constantin SAVA
Cel mai tensionat moment al şedinţei de joi seara a fost cel al votului, când consilierii liberali Dan Pavunev şi Petre Slobozeanu s-au abţinut de la a-şi da girul proiectului în discuţie. Votul a fost pretextul pe care Sava l-a folosit pentru a-l admonesta pe colegul său de partid, consilierul Petre Slobozeanu. Acesta, iritat, a anunţat că părăseşte lucrările şi nici nu va mai reveni în Consiliu. În semn de solidaritate cu Slobozeanu, au părăsit şedinţa şi social democraţii:
audio CONSILIERI
Ulterior, lucrările au fost suspendate şi este de aşteptat ca restul proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi să fie supuse votului într-o şedinţă extraordinară ce ar urma să fie convocată pentru marţi, 28 octombrie.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.