Principalele alianţe politice din Ialomiţa întârzie înscrierea candidaturilor pentru alegerile locale

3

La biroul de circumscripţie numărul 1 Slobozia, până astăzi la orele prânzului, singurii candidaţi înscrişi pentru Primăria Slobozia erau edilul în funcţie şi Ion Istrate de la PP – LC, un partid clonă la formaţiunea politică a lui Dan Diaconescu.
În Ialomiţa, PP-DD susţine candidatura independentă a lui Gabi Ionaşcu şi va avea candidat propriu la Consiliul Judeţean în persoana preşedintelui filialei, medicul Ştefan Stoica.
După orele prânzului, la biroul electoral de circumscripţie nr. 1 Slobozia s-au prezentat şi Organizaţiile locale ale PRM şi PP-DD. Pentru înregistrarea listelor de candidaţi la Consiliul Local, reprezentanţii Partidului Poporului au fost însoţiţi de primarul Gabi Ionaşcu.
Principalele două alianţe politice din judeţ, USL şi API şi-au anunţat intenţia de înscriere a candidaturilor la alegerile locale pentru 1 Mai. Pentru ultima zi au lăsat totul şi reprezentanţii PER-ului, iar termenul limită de depunere a candidaturilor expiră la miezul nopţii.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. are dreptate istrate. au fost si unele dezbateri in presa legate de acest subiect. pana la urma important e ca sa faca ceva bun dupa alegeri…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.