Principalele trei partide şi-au desemnat candidaţii la primăria Sfântu Gheorghe

1

Filialele judeţene ale PSD, PDL şi  PNL vor face pe 23 august o mică repetiţie, înainte de alegerile prezidenţiale. Toţi preşedinţii filialelor de partid sunt siguri de victorie. Social-democraţii merg pe mâna Liviei Tudorache, fostul candidat al PNG-ului de la alegerile locale de anul trecut.

La fel de încrezător în victorie este şi liderul PDL, Marinică Cazacu. Democrat liberalii merg pe mâna actualului interimar, Lucian Vlăsceanu.

Liberalii din Ialomiţa merg la alegerile parţiale din 23 august pe mâna lui Paul Jicu, candidatul PNL de anul trecut la aceeaşi primărie. Gheorghe Petre spune că liberalul are avantajul de a fi din Malu, unde cetăţenii cu drept de vot sunt mai mulţi decât la Sfântu Gheorghe.

În această confruntare politică, PNG va susţine candidatul PSD.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. bine ca a iesit livia primar chiar daca nu face nimic din ceea ce s-a promis si sincer a iesit primat dand mita 50 ron per satean.in privinta domnului paul jicu daca pot sa il numesc pe acel alcoolic domn nu stiu cum ar putea ajunge primar cand el toata ziua sta la bar despre lucian vlasceanu la fel nu pot sa cred cat a decazut lumea si cu ce tupeu poate sa vina orice incult care a trecut prin scoala ca apa prin sita si sa aibe pretentii asa mari pe marinica cazacu nu il cunosc si nu pot sa fac nici o afirmatie la adresa dumnealui dar oricum pe zi ce trece raman tot mai surprinsa ce a ajuns aceasta romanie

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.