Profesorul Gheorghe Neagu a fost arestat pentru 30 de zile

3

Profesorul Gheorghe Neagu a fost arestat pentru 30 de zile pentru că a pretins şi primit mită în formă continuă. Acuzaţiile sunt susţinute de 10 denunţuri şi autodenunţuri ale elevilor şi profesorilor de la Liceul de Chimie.
Vineri, la Grupul Şcolar “Mihai Eminescu” din Slobozia a fost organizat un flagrant în care doi elevi i-au dat profesorului de sport 550 de lei, pentru a-i trece clasa şi a putea intra în examenul de Bacalaureat.
Bancnotele, marcate fluorescent, au fost găsite în buzunarul lui Gheorghe NEAGU.
Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Ialomiţa, judecătorul Ion TOMA, precizează că sentinţa a fost atacată la Curtea de Apel Bucureşti.
Gheorghe NEAGU a susţinut în faţa instanţei că este nevinovat, iar banii pe care i-a primit reprezintă un împrumut dat elevilor. Din rechizitoriul instanţei de judecată rezultă că profesorul de sport a pretins mai multor elevi câte 100 de Euro pentru promovarea materiei pe care o preda.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. ba datil dracu jos de muist rapanos si imputit..asta nu merita sa fie in scoala asta..dati in morti masi jos cu el ca si pe mine ma lasat la sport..dak nu il aresta ii rupeam eu dinti si p el si p fistu..ai dracu handicapati si mi-au cerut si mie bani si nah..nu le-am dat si ma lasat corigent..ba datil jos

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.