Sfârşitul lumii în Ialomiţa: un bătrân a fost atacat de albine, un feteştean şi-a retezat mâna cu toporul

2

Echipajele S.M.U.R.D. au acţionat saptamana trecuta la un pacient în vârstă de 73 de ani din comuna Moldoveni care a solicitat ajutorul serviciilor medicale, pentru că fusese atacat de albine. La sosirea echipajului, acesta prezenta edeme superficiale la nivelul toracelui şi feţei.
Si un feteştean de 53 de ani a avut nevoie de acordarea primului ajutor după ce, în timp ce manevra un topor, şi-a amputat antebraţul stâng din încheietură într-o clipă de neatenţie. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti.
Un alt pacient de sex masculin, în vârstă de 38 de ani din comuna Ion Roată a primit îngrijiri medicale de la paramedicii S.M.U.R.D. în jurul orei 22. Victimă a unei agresiuni, tânărul prezenta traumatism toracic şi traumatism cranio-cerebral.
Si un bărbat de 53 de ani din Maia a beneficiat de prim-ajutor calificat S.M.U.R.D., întrucât, aflându-se în stare de ebrietate, a căzut şi s-a rănit. El a fost prezentat la spitalul din Urziceni cu suspiciune de fractură de piramidă nazală.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. mai terminati cu ridicatul in slavi a SMURD-ului care salveaza 1 milion de vieti. niciodata nu spuneti nimic de bine si de ambulanta, doar asa in treacat si daca se intampla ceva rau.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.