PSD Ialomita este împotriva restructurării ANIF

0

PSD Ialomiţa îi cere senatorului Tudor Panţuru să nu voteze pentru restructurarea ANIF, în urma căreia 3.700 de angajaţi ai societăţii de îmbunătăţiri funciare îşi vor pierde locurile de muncă.
Filiala judeţeană a social democraţilor transmite printr-un comunicat de presă că unul dintre punctele importante aflate săptămâna aceasta pe ordinea de zi a şedinţelor Senatului României este reprezentat de Legea pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă privind unele măsuri de organizare a activităţii de îmbunătăţiri funciare.
PSD Ialomiţa reclamă că prin această Ordonanţă a Guvernului se dispune reorganizarea Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare şi transformarea acesteia în Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, măsură care vizează disponibilizarea şi trimiterea în şomaj a unui număr de peste 3.700 de specialişti cu vechime în domeniul îmbunătăţirilor funciare, printre care şi 179 de muncitori din judeţul Ialomiţa.
Comisia pentru Agricultură, Silvicultură şi Dezvoltare Rurală din Senatul României a emis un Raport de respingere la proiectul de lege iar P.S.D. Ialomiţa îi cere senatorului P.D.L. Tudor Panţuru să voteze pentru respingerea acestei Legi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.