Nişte boi. Nişte boi. Nişte boi. Nişte boi.

4

asa cum atunci cand scriu despre ce ticalosii au mai facut pedelistii, primul titlu care imi vine in minte este “niste golani”, la fel cand vreau sa scriu despre pesedisti/penelisti, imi pulseaza in creier doar “niste boi”.
problema e ca sila imi intuneca inspiratia si in afara de randuri nesfarsite de “niste boi”, nu prea-mi mai iese nimic. caci ce poti scrie despre ei decat ca sunt niste boi, cand ei nu fac decat sa dovedeasca zilnic si la ore de maxima audienta televizata faptul asta? niste BOI pe realitatea, niste MEGA BOI pe antene, niste BOULENI pe reteve (la astia e audienta mai mica).
ps 1 – boii l-au zburat din partid pe Geoana (Ciupi este printre cei 3 care s-au abtinut, inca 5 au fost impotriva);
ps 2 – boii viseaza iar ca-l dau jos pe Base;
ps 3 – de ce am pus o poza cu doi boi, nu stiu. trebuia o turma.

fac misto de geoana ca ar fi castigat presedintia daca se inchidea in casa in saptamana dinaintea alegerilor; voi de ce nu faceti acelasi lucru, boilor, in anul dinainte? pacat ca nu mai poate candida Base, va spulbera ca uliul stolul de vrabii.

 

4 comentarii

 1. Or fi cum zici tu, insa eu cred, in nemernicia mea, ca nu este rau ce s-a intamplat. Si argumentez: cand Geoana a castigat alegerile de presedinte PSD primul lucru a fost sa il someze pe Nastase, care atunci era presedintele Senatului, sa isi dea demisia… Ce a facut Nastase… si-a dat demisia…
  Geoana s-a vrut a fi mai mult decat este… Omul este dus, din pacate, esecul de la prezidentiale i-a provocat un grad de nebunie…
  Si inca ceva: de ce atat tam-tam pentru niste treburi interne ale unui partid???
  PS. Realizarile lui Geoana ca si presedinte de Senat mi le poate spune careva…

  • dar nu prostanacul este subiectul postatarii mele, el este doar unul dintre cele 2 exemple (de saptamana asta – si e abia miercuri dimineata!) prin care boii demonstreaza ca nu vor sa castige alegerile. cu cele doua aberatii au reusit sa deturneze atentia de la scandalul pedelistilor cu primarele din cluj – pai nici base nu reusea sa-si acopere rusinica atat de bine!!!

   • citesc undeva ca Ciuperca o sa-l urmeze pe Geoana pe lungul drum al bejeniei, intr-un nou partid. Mah, voi sunteti dusi? Decenta de a nu da intr-un om cu care ai stat umar la umar si acum e cazut, e una, a te arunca dupa el in groapa, e alta. Panait, ai legatura!

 2. De unde stii ca nu e chiar mana lui Base?
  Ca deja se vehiculeaza ca Geoana se va alatura lui Base.
  Oricum decat prostanacul mai bine base presedinte.
  Prostanacu are 2 probleme:
  1) Nu stie sa piarda
  2) Nu stie sa faca parte dintr-un colectiv care are un conducator ales. Asa cum altii s-au supus deciziilor lui, chiar daca nu le-a convenit, si el trebuie sa se supuna deciziilor altora, chiar daca nu ii convine.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.