PSD Ialomiţa va avea doar candidaţi din judeţ

5

foto: Florin Floreanu

În două săptămâni, PSD Ialomiţa îşi va anunţa candidaţii pentru alegerile parlamentare. Pentru prima dată la acest scrutin propunerile social democraţilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat vor fi exclusiv din judeţ.
Preşedintele PSD, Silvian Ciupercă, a declarat în cadrul emisiunii Agenda Publică de la Radio Campus că are promisiunea colegilor de la Bucureşti că la alegerile din 9 decembrie, în Ialomiţa, nu vor exista candidaţi propuşi de la centru:
audio Silvian Ciuperca
Marile necunoscute privind candidaturile PSD sunt în colegiile 3 la Camera Deputaţilor şi 1 de Senat.
O posibilă candidatură la Senat în colegiul Feteşti –Slobozia este a primarului de la Gheorghe Lazăr, dar şi a doctorului Vasile Olaru, o contraofertă la propunerea democraţilor pentru doctorul Tudor Panţuru.
În ceea ce priveşte colegiul Amara –Căzăneşti, o variantă ajutătoare ar putea fi trecerea lui Mihăiţă Găină de la colegiul 2 Senat în colegiul 3 pentru Camera Deputaţilor. Rocada ar descoperi candidatura pentru senator PSD în zona Urziceni, oricum facilă prin lipsa unui candidat puternic din zonă la Camera Deputaţilor. Conform înţelegerii din USL, candidatura pentru deputăţie în colegiul 4 aparţine liberalilor, iar până în prezent PNL are în calcul o variantă anemică, Lidun Antonescu, sau candidatura în forţă a primarului Constantin SAVA.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Ce sa zic, tevatura cu prefectul, luat din alta parte, a fost de pomina…iar marile necunoscute tin de cat de naivi raman slobozenii, ialomitenii in general- a se vedea modalitatile prin care cei de la putere sifoneaza banul public. De reabilitarea drumului judeţean Ciochina-Raşi, una dintre reuşitele declarate ale administraţiei Ciupercă a auzit cineva? Mediatizată ani în şir, această investiţie, finanţată în proporţie de peste 85 la sută din fonduri europene, are probleme. Concret, de aproape un an, autorităţile judeţene sînt somate de Comisia Europeană să ramburseze 2 milioane lei din cele 14 cheltuite sub pretextul unor «corecţii financiare». Deşi litigiul face obiectul unui proces în care biroul juridic din subordine apără instituţia, Consiliul Judeţean Ialomiţa păstrează o tăcere prudentă şi vinovată asupra situaţiei…

  2. …Orice firma de avocatura actioneaza in baza unui contract, una din partile semnatare fiind, in cazul de fata Consiliul Judetean Ialomita (majoritar psd+pnl+pc). ..Insa altceva este mai interesant: in clipa de fata, in Parlament, alesii usl voteaza pe rupte impotriva propriilor proiecte, depuse cand la guvernare era pd-L+udmr+unpr- si prin care solicitau: sa nu se mai impoziteze tichetele de masa, sa se reduca TVA-ul pentru societatile din turism, sa se reduca TVA-ul pentru alimente, s.a.m.d. Sa fie niste ipocriti si mincinosi acesti usl-asi? Si cand ma gandesc ca marian neacsu-psd mai vrea un mandat, dupa ce in cel actual si-a angajat fata la propriul cabinet parlamentar!

  3. Alex prezinta contractul daca le stii pe toate,dar nu uita sa spui,ce mai e nou cu profesorii si mita de la BAC ,cu Otilica ,cu incompatibilitatile lui Musoiu,Emil Constantinescu.Mihu Cornel de la Balaciu,fiica lui Neacsu de la ANI,si alte asemenea…

  4. Asteptam ca procurorii sa deschida dosar pentru abuz in serviciu acestui incompetent de Ciuperca, poate scapam de el si iese se Ialomita din aceasta era comunista.Este abuz sau nu, atata timp cat Comisia Europeana cere banii inapoi?Mars, ca suntem suprasaturati de tine si de clica ta.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.