Puşca şi cureaua lată

0

Contestatarii preşedintelui AJVPS Ialomiţa acuză că la alegerile pentru desemnarea echipei de conducere a vânătorilor şi pescarilor sportivi s-a încălcat secretul votului. Ei ameninţă că vor merge la instanţă şi vor cere anularea rezultatului şi repetarea alegerilor.
Mai mulţi vânători au sesizat că buletinele de vot erau numerotate, iar înmânarea acestora s-a făcut nominal, în ordinea trecută în tabel şi corespunzător numărului de ordine al buletinului de vot.
Suspiciunile au apărut abia după ce câţiva membri delegaţi au fost luaţi la rost pentru că au votat cu Ionel Pasici, candidatul care a pierdut alegerile cu 34 de voturi obţinute, faţă de 47 exprimate pentru preşedintele în funcţie.
Adunare generală de săptămâna trecută este considerată ,,băşcălie curată“ pentru că după înregistrarea contestaţiei privind candidatura lui Anghel TUDOR, considerată nestatutară, calitatea acestuia de candidat nu a fost analizată de comitetul de conducere.
Mai mult, gestionarea lucrărilor şedinţei de către preşedintele Asociaţiei Naţionale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, Nicolae Şelaru, este considerată un abuz, pentru că acesta, în calitate de invitat, avea dreptul doar să asiste la desfăşurarea întâlnirii.
Vânătorii nemulţumiţi îi contestă preşedintelui reales calitatea de a-i reprezenta şi îl acuză pe Anghel TUDOR de regizarea alegerilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.