S-a deschis Salonul anual de carte

4

 

Luna cărţii în Ialomiţa a fost deschisă oficial astăzi printr-o manifestare care a reunit autori, iubitori de lectură şi autorităţi locale.
Ediţia cu numărul 21 a salonului anual de carte propune publicului lansări de cărţi istorice, filozofice, muzicale şi pentru copii menite să readucă dorinţa de a răsfoi cartea clasică în detrimentul cititului pe calculator.
Directorul bibliotecii judeţene, Mihaela Racoviţeanu, spune că panourile expoziţionale cuprind 700 de titluri noi achiziţionate pentru iubitorii de carte.
Prezent la evenimentul de deschidere, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, precizează că promovarea cărţilor şi culturii româneşti ar trebui să se facă în toată comunitatea ialomiţeană.
Următoarea întâlnire din cadrul salonului de carte va avea loc vineri 5 octombrie, începând cu ora 11când publicul va putea consulta o ediţie de colecţie a manuscriselor lui Dimitrie Cantemir.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Nu scapam de moaca lui Ciuperca nicaieri? Ne intoxica, nu mai scapam, sa ne mai scuteasca de discursuri anoste,fara substanta, de forme fara fond.Mai multe fapte concrete pentru ialomiteni si mai putina expunere, ca nu e carismatic si nici drag tare de el nu ne prea e, fiindca nu face nimic pentru noi, de ani de zile doar simuleaza corectitudine si mai mai sa fie anchetat de procuratura pentru miliardele. .. cu probleme, de la Comisia Europeana.

  2. Se poate castiga un ban cinstit…
    Juristii si persoanele cu reputatie nestirbita,care nu fac parte din niciunul din partidele politice,care au cel putin studii medii si care doresc sa participe la tragerea la sorti pentru presedinte sau loctiilor la sectiile de votare pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012,sunt invitati la sediul Institutiei Prefectului cu actele de studii in copie pentru a fi inscrisi pe lista pana pe data de 10 octombrie 2012,intre orele 8 -16.
    Va doresc succes !

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.