Şcoala politică PSD la Amara

6
Alegeri anticipate, pentru scoaterea ţării din criză! Este crezul social democraţilor şi una dintre lecţiile predate la Şcoala Politică de la Amara, de vicepreşedintele PSD, Valeriu Zgonea.
Social democraţilor din judeţ li s-au explicat punct cu punct cele 10 motive pentru care Guvernul trebuie să cadă la moţiunea de cenzură populară, iniţiată de PSD.
Programul politic al PSD urmăreşte consolidarea opoziţiei, realizarea unui acord pentru o formulă de guvernare cu politicieni şi tehnocraţi şi consolidarea alianţelor politice dintre PSD-PC şi PNL  în teritoriu.
Preşedintele PSD Ialomiţa, Silvian Ciupercă, spune că, după dărâmarea guvernului, social democraţii vor merge singuri în alegerile anticipate.
Social democraţii din judeţ şi-au propus să crească decalajul electoral faţă de PDL şi câştigarea alegerilor locale în 60% din localităţile judeţului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Bine ca ciuperca n-a mai vorbit de strategia de dezvoltare a judetului, a lasat masca si textele deoparte; cat despre alegerile locale, ele se vor desfasura in 2012, curioasa, ca sa nu zic altfel, luarea de pozitie a unui politician ales, aflat la mijloc de mandat; cat de prosti trebuie sa-i crezi pe ialomiteni, ca sa nu te gandesti ca si tu trebuie sa dai socoteala pentru salariul gras incasat de la cji.

  2. Io, intodeauna, corelez salariul cu tipul de munca depusa pentru a-l obtine, caci ma invart prin domeniul privat. Asadar, consider ca salariul presedintelui cji (si al vicepresedintilor) e prea mare pentru ceea se ce face, de fapt: campanie impotriva guvernului, de la care provin peste 60% din fondurile cji.

  3. Pt Mike :Banii ,provin din taxele si impozitele platite de contribuabili , care sunt colectati si distribuiti de guvern . Despre eficienta (financiara )… prin initiativa de concesionare de terenuri neproductive (pt parc eolian ) CJI a incasat suplimentar in 2010 (acest teren nu a fost folosit in ultimii 15 ani) 14 miliarde de lei .Pe luna august salariu net de vicepr.-3086 ron. Eficienta poate fi estimata insa pe termen mediu (probabil un mandat ) si electoratul va puncta la alegeri si acest lucru! Imi doresc sa promovez initiativele guvernamentale inspirate , ce aduc bunastare natiunii ( nu unei minoritati ).Pina acum guvernele BOC nu mi-au oferit aceasta sansa si… consider normal sa fac publice posibile solutii, identificate si verificate local , care pot fi generalizate .

  4. Un adevarat noroc, chestia cu parcul eolian. Conform studiului de fezabilitate valoarea investitiei este de 48.450.480,00 lei iar durata acesteia: 24 luni. S-avem zile, s-o vedem.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.