Senatorul de Olt, Ion Toma, va candida în Ialomiţa

9

foto: adevarul.ro

USL Ialomiţa îşi va înregistra marți dimineaţă candidaţii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Faţă de formula enunţată de conducerea filialei judeţene a PSD, de la centru s-a impus candidatura senatorului Ion Toma. Parlamentarul de Olt va candida pentru unul dintre cele două colegii de Senat din Ialomiţa, ceea ce ar putea determina două posibile scenarii privind candidaţii PSD din Ialomiţa.
Prima variantă este ca omul Bucureştiului să aleagă colegiul 2 de Senat şi atunci senatorul Mihăiţă Găină va trece candidat la Camera Deputaţilor, pe colegiul 3 Amara-Căzăneşti, iar Liviu Cazan de la Urziceni va ieşi din cursa electorală.
A doua posibilitate ar fi ca Ion Toma să candideze în colegiul 1 de Senat, Feteşti-Slobozia, cotat cu şanse mai mari pentru USL, ceea ce l-ar scoate din cărţi pe primarul Marian Pavel de la Gheorghe Lazăr.
Cert este că negocierile şi calculele interne ale partidelor se vor face până în ultima clipă înainte de înscrierea candidaturilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. Mai “vlad”…Neacsu nu sare din schema…in orice varianta e inclus Toma….baronul de olt merge pe Senat,el isi cauta si perechi de candidati eligibili la deputati…dar unii postaci..nu stiti cum va numiti ..cu buletinu n mana…d apoi cu o carte sau un site in fata….unii chiar nu meritati netul:))

  2. Da’ ti ai luat in serios moderarea,mai Florine…..io nu pot sa iubesc vreun dobitoc….dar treb sa le citesc toate magariile:)) Pai daca postezi tot ce le scriu…se sperie si fug toti pe Stirea…unde democrata parfumata,ca MRU,nu ma mai primeste…cica s mitocan…nu s democrat:))

  3. S afara ploua!!! Si nu pot s alerg asta seara…..d aia stau pe net…si o sa se strice vremea..si ncepe campania…si o sa ma moderezi,ca esti democrat…daca esti utcist.pdlist..ma interzici si tu:))

  4. florene, felicitarile mele,ai reusit sa superi pe toata lumea.cel mai bun iegzemplu de obiectivitate. felicitari zic, masa si dansu’ mai incolo, dupa 9 decembrie…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.