Sfârşit de an însângerat

0
Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 8 au fost rănite în urma a 5 accidente rutiere produse în acest week-end pe şoselele judeţului.
Sub roţi şi-au găsit sfârşitul vineri seara un bărbat de 55 de ani din Coşereni, o femeie de 28 de ani şi fiul ei de 7 anişori din Bărcăneşti.
Ceasul rău a mai bătut în aceeaşi seară şi în jurul orei 23 în  Feteşti, unde doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, au fost răniţi.
Cele două victime, una dintre ele conducător auto, se deplasau cu un autoturism pe Strada Jandarmeriei, iar şoferul, cu permis din luna septembrie, a pierdut controlul autoturismului într-o curbă deosebit de periculoasă, iar maşina s-a răsturnat în şanţul din dreapta părţii carosabile.   Ambii ocupanţi ai autoturismului au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Municipiului Feteşti.
Într-un alt eveniment rutier, accidentat a fost un copil de 10 ani din Ţăndărei, care se plimba cu bicicleta  pe şosea şi a fost acroşat de un autoturism care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers.
Ultimul accident rutier cu victime înregistrat în acest week-end s-a produs duminică după amiază în apropierea Combinatului Chimic Slobozia.
Un bărbat de 49 de ani, din Slobozia, care conducea autoturismul spre Drajna, a pierdut controlul vehiculului, a părăsit partea carosabilă, şi s-a răsturnat pe câmp.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, conducătorul auto şi patru pasageri în autoturism – trei femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 31 şi 50 de ani, din judeţele Prahova, Călăraşi şi Ialomiţa.
Conducătorii auto implicaţi în cele 5 accidente nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.