Slobozia a intrat începând din această săptămână în plin proces de dezinsecţie şi deratizare

14

Slobozia este, începând din această săptămână, în plin proces de dezinsecţie şi deratizare.
Locuitorii municipiului vor scăpa în curând de ţânţarii din parcuri şi spaţiile verzi, dar şi din blocurile unde subsolurile sunt pline cu apă.
Edilul oraşului spune că acţiunile de deratizare şi dezinsecţie vor continua până la finalul verii.
În plus, începând de astăzi maşinile Direcţiei de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Slobozia vor stropi cu apă carosabilul, dimineaţa şi seara.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

14 comentarii

  1. S-a facut licitatie pentru alegerea firmei care sea se ocupe de dezinsectie, deratizare, dezinfectie? Daca NU, BANII locuitorilor Sloboziei SUNT SIFONATI DE Stoica&co (adica psd).

  2. …Sublocotenent in rezerva, nu mai m-au chemat de la terminarea facultatii, dar nu asta-i problema ci LICITATIA!!! Asa-i ca s-a facut incredintare directa? Zii psd si trage apa!

  3. …prima incalcare a legii de noul primar si acolitii lui, vrei sa zici! Nu stiau, in primarie (fara majuscula cat conduce stoica) ca urmeaza atacul tantarilor? Nu li s-a spus, acum atat amar de timp, ca ,,Vara nu-i ca iarna!” ?…in rest, bun bancu’ cu ,,Apa potabila cand vom avea la robinet?” Ha, ha, ha, aia, 10000 de votanti psd, radeti mai, ca-i buna!

  4. Nu stiau de atacul tantarilor…..stiau de atacul maimutelor portocalii:))))alea numite mike,doru,buzdugan sau teculescu..Huuooo PDL…cimitirul maimutelor!!

  5. Daca ma compilez cu Petronela….cred ca va demolez ,colonei maimutoi portocalii…o sa va spun si cand a avut tecu..primul vis erotic aplicat in lanul de porumb….c o rata leseasca cu creasta portocalie si spate verde:)))

  6. Ce face apa, de la robinetele Sloboziei, din bietul danut! Mars ,,danut” la demonstratie, in fata prefecturii, poate se sperie ,,tantarii” din cladire si pleaca…

  7. Circa 250.000 lei (doua miliarde si jumatate lei vechi) costa dezinsectia, deratizarea si dezinfectia pe contribuabilii Sloboziei, pentru ca nu s-a organizat licitatie, asa cum prevedea legea. Ce credeti, o sa scape ,,danut” dupa aceasta actiune? Io zic ca da, poate edilul sa aiba probleme, ceva mai tarziu, dar nu niciodata!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.