Slobozia: concediere colectivă la combinat

1

_DSC0296

Situaţie dramatică la Combinatul Chimic din Slobozia! Chemgas, societatea care operează combinatul, a notificat deja Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa cu privire la intenţia de disponibilizare a 670 dintre salariaţii societăţii. Acţiunea a demarat în urmă cu două zile şi conform purtătorului de cuvânt al Agenţiei, Aura Dobrin, se va face etapizat, până la sfârşitul lunii septembrie. Singura şansă pentru cei vizaţi de valul de concedieri este revenirea societăţii la performanţe economice care să-i permită limitarea numărului celor ce-şi vor pierde posturile.
Aurelia State, şeful Serviciului de Evidenţa Muncii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomiţa, precizează că disponibilizarea va afecta în prima fază trei sute de salariaţi:
audio Aurelia STATE
Preavizele în vederea desfacerii contractelor de muncă pentru primii dintre cei vizaţi de acţiunea de concediere colectivă au intrat în vigoare la 1 iunie.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Tine doamne combinatul Ca sa lucre tot barbatul Si vreo citeva femii Ca sa duca la copii Piinea cea de zi cu zi Dai doamne lui Nicolae Lumina in minte vapaie Sa ne dea salari bune Sa avem caldura si paine Si in fiecare luna sa ne loveasca cu o prima Ca sa ne faca datori sa muncim cu drag si spor Spre binele tuturor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.