Slujire și dăruire

4

slujire si daruire

Eveniment cultural- religios de excepţie la Slobozia!
Premianţii concursului de icoane au primit astăzi aprecierile Preasfinţitului Episcop Vincenţiu şi autorităţilor locale.
Tema concursului au constituit-o Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, iar expoziţia a fost închinată împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.
Preasfinţitul Episcop Vinceţiu le-a adresat elevilor participanţi un mesaj de preţuire şi încurajare a talentului cu care au fost înzestraţi:

audio Preasfintitul Episcop VINCENTIU
Preşedintele Consiliului Judeţean, Silvian Ciupercă, a punctat importanţa menţinerii actelor culturale în comunitate pentru cultivarea bunei cuviinţe şi a bunului gust:

audio Silvian CIUPERCA
Ialomiţenii pot admira icoanele pictate de copii în holul Centrului Cultural UNESCO Ionel Perlea din Slobozia.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Ce bine le-ar sta preasfintitilor ,preafericitilor si altor “prea…” daca ar renunta la rochiile alea penibile ,la kilogramele alea de aur ,la bolizii auto de ultima generatie,la bisericile alea uriase poleite in aur si argint si supranumite strategic “casele domnului” ,la taxele penibile pe inmormantare ,botez,cununie….etc.

    Chiar credeti ca Dumnezeu are nevoie de “case” poleite in aur , de taxa pe intrat in pamant ,de taxa pe botez ? “Mesagerii Domnului” trebuie sa ii raspandeasca invataturile din mercedes ?
    Credinta nu costa , iertarea Domnului nu se face contra unei taxe ,rugaciunea nu se face in palate uriase poleite in aur .
    Promovati hotia , profitati de frica de Dumnezeu a omului de rand si va imbogatiti din suferinta omului domnule “preasfintit/preafericit” .
    Dati rochia jos ,nu mai mintiti oamenii ,treceti la munca si platiti taxe si impozite la stat ca noi toti ,muritorii de rand, care nu suntem atat de “preafericiti” ca dumneavoastra domnule “preasfintit” .

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.