Sorin Iordache în preliminariile Cupei Davis

22

Sorin Iordache a reuşit o victorie la simplu şi una la dublu în preliminariile Cupei Davis la 14 ani. Echipa de juniori a României s-a clasat pe locul 4 în grupa D, ratând calificarea la Summer Cup U 14.
Competiţia s-a desfăşurat săptămâna aceasta la Magalluf-Spania. În urma tragerii la sorţi, favorita nr 4 -România, a jucat luni cu Danemarca, de care a trecut cu scorul general de 3-0, Sorin contribuind la această victorie în partida de dublu, alături de Alex Manole.
Marţi, echipa de juniori a României a întâlnit favorita 1- Marea Britanie,de care nu a reuşit să treacă, fiind învinsă cu scorul general de 0-3. Sorin a jucat în primul meci cu Ferguson, nr.3 în Europa, în faţa căruia a pierdut cu 3-6, 1-6, iar la dublu, alături tot de Alex Manole, au fost învinşi de perechea britanică Ferguson-Bennet cu 2-6,3-6. Miercuri, în meciul pentru locurile 3-4 din grupa D, România a întâlnit echipa Suediei, care îl are în componenţă pe Yemer, locul 2 in Europa. Sorin a jucat din nou în primul meci împotriva locului 78 -Gilbert Jaeger, pe care l-a învins după o partidă de aproape 3 ore cu scorul de 6-1,4-6,7-6 aducând primul punct României. Călin Manda nu a putut trece însă de Yemer, astfel că meciul decisiv a fost cel de dublu, unde Sorin Iordache – Călin Manda au întâlnit perechea Yemer-Malbasic. După un prim set câştigat de români cu 7-5, suedezii au revenit câştigând setul doi cu 6-2 şi setul decisiv cu 6-4, clasând România pe locul 4 în grupa preliminară D a Summer Cup, grupă câştigată de Spania, care a trecut de Marea Britanie cu scorul de 2-1.
Următoarea participare a tenismenului slobozean la o competiţie internaţională va fi luna aceasta la Pilzen, în Cehia, unde Sorin va participa alături de Alex Manole la ediţia de vara a Europenelor individuale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

22 comentarii

  1. Astept opozitia sa faca vocalize…aaa eee iiii oooouuuuu….co coo con ciii ciii vicccc….Marinica innnccuuullpattuuul…..proooocuuuuroooorulllll….traaaafiiiiicccaaaaannnntuulll!!!!Gaaabbbiii cea demna siii Gaaabiii saannntaajaatuuu!!!

  2. Dai in gropile ,,pregatite” pentru altii…Cui ii pasa de plata ratelor la credite sau la chirii in euro? Cui ii pasa de cresterea pretului la facturile de energie sau de telefonie mobila, de toate facturile raportate la euro? In nici un caz USL-ului! Nu mai este mult si sa vezi vocalize, cand n-or mai plati pensiile si salariile bugetarilor!

  3. Deci postarile mele dispar…cred ca ne faulteaza cineva ,mai gura!!!mai incerc …no problem…don t worry be happy…..uuuuuu uuuuu HUUUO PDL!!!JOS BASESCUUU!!!

  4. Bine ungurene ..sau nemtene….ti ai gasit sponsori sau astepti dreapta din centrul serviciilor….Chiar erau pertinente cele doua comenturi…dar ..asta e….ne controleaza simtamintele …caldura…

  5. Vorbeste …cel mai nesuferit liberal…Nicolaescu…vata n nas…analize obligatorii gratis….ciordeala de partid…..Huuuuoooo….mai smecher era labagiul ala dela munca,ala dat pe net…cum se numea ala,mike..

  6. Jegosul asta de Nicolaescu,cand era ministru l a bagat pe Cocos a lu Udrea mulgator sef in sistemul de asigurari de sanatate.Ce vremuri frumoase a trait bunica miu prin 38…..fara net …fara jigniri…doar parabellum la purtator:)))

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.