Şoselele din Ialomiţa – condamnate

3
Şoselele din Ialomiţa vor suporta tot traficul greu, deviat în perioada lucrărilor de reparaţii la podul de la Cernavodă.
Cum timp de un an, circulaţia pe Drumul Naţional dintre  Cernavodă şi Basarabi este întreruptă, atât traficul uşor, cât şi traficul greu se vor desfăşura pe rute ocolitoare, aproape toate prin Ialomiţa.
Traseele recomandate sunt din Bucureşti, pe Urziceni – Giurgeni – Constanţa, sau pe Autostrada Soarelui – Drajna – Slobozia – Giurgeni – Constanţa. A treia rută recomandată de serviciul rutier pentru traficul greu este din  Bucureşti prin Feteşti – Gura Ialomiţei (Chirana) – Constanţa.
Ca şi lucrările făcute la construcţia autostrăzii soarelui, reparaţiile la podul de la Cernavodă vor afecta direct căile de circulaţie din Ialomiţa.
Creşterea valorilor de trafic va conduce inevitabil la înmulţirea accidentelor de circulaţie pe raza judeţului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Traficul usor dintre Bucuresti si Constanta se va putea desfasura in continuare pe A2, pe traseul vechi, dar doar in Cernavoda va fi ocolit podul peste Canalul Dunare-Marea Neagra, traversandu-se orasul Cernavoda si revenind pe drumul vechi in apopierea centralei nucleare. Da, drumurile din Ialomita vor fi solicitate la maximum, dar speram sa primeasca si fonduri pentru intretinere.

  2. Sa vezi ce de treaba o sa aiba militienii cu radarele lor alea bengoase. Sa vezi ce o sa se umple buzunarele lor. O sa simta si ei bine ca e cald afara, frumos. o sa creasca si vanzarile terase, ca se vor cinsti cand or iesi din tura. Am ceva cu ei ???. Numai eu ???
    Zic eu ….

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.