Supărare mare aseară în tabăra Unirii Urziceni, după egalul alb cu Oţelul Galaţi

0

Managerul echipei, Mihai Stoica nu a mai ieşit în faţa reprezentanţilor mass-media, pretextând că e nervos şi nu vrea să jignească pe nimeni. Trimiterea către centralul partidei, Radu Petrescu, a fost mai mult decât evidentă.

În schimb, Marius Bilaşco nu e speriat de modul în care evoluează Unirea Urziceni. Atacantul campioanei afirmă că singurul lucru care lipseşte din peisaj este victoria. Purtătorul tricoului cu numărul şapte a refuzat, iniţial, să comenteze arbitrajele de la meciurile echipei sale, dar ulterior a părut să uite care este datoria unui atacant de rasă şi a acuzat prestaţiile ,,fluieraşilor’’ de la meciurile jucate de Unirea, în acest retur.

Negru (de supărare), Bruno Fernandes a găsit rapid vinovatul principal. Echipa evoluează bine, este convins fundaşul, dar îi lipseşte norocul. În plus, mingea refuză să intre în poartă. Şansa Unirii de a trece peste momentele mai dificile este, în opinia lui Fernandes, forţa grupului.

Campioana României la fotbal ocupă locul şase în clasamentul Ligii 1, după disputarea a cinci etape din returul campionatului Ligii 1 şi cu 38 de puncte, dar fără victorie, din decembrie, se află la doar două lungimi în spatele liderului la zi, CFR Cluj.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.