Micul Titulescu in Ialomita

10

Alegeri partiale la Traian – aceasta a fost motivul pentru care Presedintele Partidului Social Democrat Victor Ponta si secretarul general al partidului Liviu Dragnea au venit ieri in Ialomita.

Dupa ce, conform tipicului, au pupat babele din comuna Traian, au sustinut o conferinta de presa alaturi de conducerea PSD Ialomita, la sediul partidului din Slobozia. Mandrie maxima printre pesedistii bastinasi: Victor Ponta a declarat ca si-ar dori ca multe filiale ale PSD din tara sa fie ca cea din Ialomita. El şi-a exprimat dorinţa că noul PSD modernizat va deveni o alternativă la regimul actual şi că în nici un caz nu vrea reformarea partidului. Referitor la situaţia creată în interiorul partidului social democrat de plecarea unor parlamentari, Victor Ponta a precizat că membrii care nu se adaptează direcţiei în care se îndreaptă formaţiunea politică pe care o conduce, sunt liberi să plece.

In plus, Liviu Dragnea ii felicita pe cei care au rezistat presiunilor facute de alianta de la guvernare.

Elena Oancea

10 comentarii

  1. Pai daca procurorul po(a)nta nu vrea reformarea partidului, in ce directie se indreapta acesta? Io zic: cel mult sta pe loc, afundandu-se din ce in ce mai mult sub greutatea faptelor lui catalinvoicu&co, rodicastanoiu&informatorisecu, mazare@primaripsd, s.a.m.d. Oare ce trebuie sa faca ,,marinarii” cand vasul se scufunda?

  2. Daca psd-ul nu se implica la TRAIAN, ar fi zis lumea ca nu mai e base presedinte…rog ialomitenii sa observe dihotomia- intre costumele asa-zisilor social-democrati (pentru ei si familiile lor) si populatia din TRAIAN; ce zici nero, cui sa le dam foc?

  3. Solomonitule, daca inteleg bine aluzia, tu vrei sa le dai FOC celor mentionati si familiilor lor ?
    Acum trebuie sa chemam magistratii republicii sa le explici mai bine, ca eu, din pacate, NON INTELLIGO.
    Din fericire, daca ai probleme medicale la CAPUT, nu vei raspunde pentru ce ai propus mai sus si o sa scapi.

  4. Nui dom’le, nu vreu sa dau foc nimanui, caci nu ma chem nero…nu mai face procese de intentie, ca nu tine! Iti pusesem si eu o intrebare, daca tot te dai nero, dar e clar ca esti un impostor psd-ist de cea mai joasa speta. Am demonstrat ceea ce vroiam, buna pace! Eu sunt mike, nu solomon sau altceva, ce ai vrea tu sa faci lumea sa creada ca sunt! Eu sunt cel ce sunt!

  5. Nero (Claudius Caesar Augustus Germanicus), individ cu veleitati de artist, a provocat incendierea Romei si a ordonat uciderea mamei sale; deasemenea, a fost printre primii imparati romani ce i-au martirizat pe crestini, aruncandu-i la fiare, rastignindu-i, ungandu-i cu rasina si dandu-le foc…Numeroase alte crime ii sunt atribuite, astfel incat pana la urma a fost parasit de toti si a trebuit sa se sinucida pentru a nu fi ucis prin biciuire, ,,dupa obiceiul din batrani”. CE FEL DE OM ISI POATE LUA UN ASTFEL DE PSEUDONIM? UN psd-ist!

  6. ,,micul titulescu” a facut si el ceva bun, prin declaratia legata de ceea ce se intampla in mures, harghita, covasna; la fel ca si boc; atunci cand lucrurile sunt serioase uite ca politicienii pot actiona bine, fara sa se mai contreze. Ceva ma face sa cred ca, de undeva, din spatele cortinei, diferentele intre politicienii nostri se vad minime.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.