Sute de ore de cursuri de calificare

0

ghjgjgjgjAproape 20 de cursuri şi sute de ore de teorie şi practică îi aşteaptă pe ialomiţenii care vor să capete o calificare în câmpul muncii. 
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă intermediază pentru persoanele aflate în cautarea unui job, fie că sunt la început, fie că îşi doresc o reconversie pe piaţa muncii în urma unei concedieri, 20 de cursuri de calificare pe diferite meserii. Pentru nivelul de iniţiere sunt disponibile cursuri de operator validare date pe calculator cu o durată de 42 de ore de teorie şi practică, agent vânzări, comunicare limba engleză cu 100 de ore şi barman cu o durată de 300 de ore. 
Cursanţii care se vor înscrie pentru măcelar, patiser, ospătar, confecţioner, mecanic, instalator sau electrician vor învăţa meseria în perioade de timp cuprinse între 2 luni şi jumătate şi patru luni şi jumătate.
Pentru cetăţenii din mediul rural sunt disponibile cursuri de lucrător în cultura plantelor, lucrător în construcţii şi finisaje şi mecanic agricol. Cursurile sunt gratuite pentru ialomiţenii înregistraţi în baza de date a instituţiei.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.