Tarife pentru azilul de la Balaciu

3
Pentru anul 2011, tarifele de cazare în căminele de bătrâni de la Balaciu şi Fierbinţi Târg au fost stabilite la 800 de lei pe lună de persoană.
În această sumă sunt cuprinse cheltuielile pentru hrană şi întreţinere. Secretarul Consiliului Judeţean, Constantin Stoenescu a precizat că persoanele vârstince din cele două centre, care dispun de venituri proprii, au obligaţia să plătească lunar o contribuţie proprie.
Pentru un calcul de eficienţă a tarifelor practicate pentru îngrijirea persoanelor vârstnice de la Balaciu şi Fierbinţi, consilierul PDL Nicolae Sitaru a cerut date despre costurile lunare cu personalul de întreţinere. Precizarea directorului economic al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială, Lucreţia BUDA, a fost că taxele plătite de bătrâni acoperă în prezent 25% din costurile totale de întreţinere şi funcţionare. De la 1 ianuarie, standardele de cost s-au stabilit prin hotărâre de Guvern, iar contribuţiile proprii vor cuantifica aproximativ 40% din cheltuieli, diferenţa fiind acoperită din bugetul propriu al judeţului Ialomiţa.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

 1. Buna ziua!…sunt interesata de caminul dvs pt o persoana singura,in etate si singura.Cu cine trebuie sa luam legatura.?…multumesc!

 2. Bună ziua. Mă numesc Barsan Ecaterina , și sunt interesata pt internarea în Centrul dvs. , a cumnatului meu, în vârstă de 68 ani. As dori sa-mi spuneți care sunt condițiile de internare, costurile lunare și alte detalii legate de acest lucru.
  Aștept sa fiu contactată pe email sau ne de telefon: 0724378155
  Vă mulțumesc anticipat.

 3. Buna ziua!
  Un númar de teléfon de contact pentru informatii in legatura cu tariful si conditiile care Sunt pentru a interna o batrana de 83 Ani ( un pret orientativ)
  Va multumesc anticipat!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.