Tarife pentru azilul de la Balaciu

11
Pentru anul 2011, tarifele de cazare în căminele de bătrâni de la Balaciu şi Fierbinţi Târg au fost stabilite la 800 de lei pe lună de persoană.
În această sumă sunt cuprinse cheltuielile pentru hrană şi întreţinere. Secretarul Consiliului Judeţean, Constantin Stoenescu a precizat că persoanele vârstince din cele două centre, care dispun de venituri proprii, au obligaţia să plătească lunar o contribuţie proprie.
Pentru un calcul de eficienţă a tarifelor practicate pentru îngrijirea persoanelor vârstnice de la Balaciu şi Fierbinţi, consilierul PDL Nicolae Sitaru a cerut date despre costurile lunare cu personalul de întreţinere. Precizarea directorului economic al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială, Lucreţia BUDA, a fost că taxele plătite de bătrâni acoperă în prezent 25% din costurile totale de întreţinere şi funcţionare. De la 1 ianuarie, standardele de cost s-au stabilit prin hotărâre de Guvern, iar contribuţiile proprii vor cuantifica aproximativ 40% din cheltuieli, diferenţa fiind acoperită din bugetul propriu al judeţului Ialomiţa.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

11 comentarii

  1. Buna ziua!…sunt interesata de caminul dvs pt o persoana singura,in etate si singura.Cu cine trebuie sa luam legatura.?…multumesc!

  2. Bună ziua. Mă numesc Barsan Ecaterina , și sunt interesata pt internarea în Centrul dvs. , a cumnatului meu, în vârstă de 68 ani. As dori sa-mi spuneți care sunt condițiile de internare, costurile lunare și alte detalii legate de acest lucru.
    Aștept sa fiu contactată pe email sau ne de telefon: 0724378155
    Vă mulțumesc anticipat.

  3. Buna ziua!
    Un númar de teléfon de contact pentru informatii in legatura cu tariful si conditiile care Sunt pentru a interna o batrana de 83 Ani ( un pret orientativ)
    Va multumesc anticipat!

  4. Bună ziu eu sunt Malița Maria și am nevoie de un loc la dv dar vrau sa știu cit costa și dacă pot sa o aduc. 0767789827.Va rog sa ma sunați Mulțumesc.

  5. Buna ziua!
    Va rog sa imi dati un numar de telefon sa pot sa aflu mai multe informatii.
    Ma intereseaza pentru bunica mea in varsta de 85 de ani .
    Va multumesc!

  6. Ma numesc Andrei Magdalena fica lui Andrei Constantin.Mă intereseaza un loc pentru tata deoarece este singur şi nu poate să se îngrijeasca,eu avînd un contract de lucru în Germania.Nu mai are pe nimeni şi mi-aş dori in Slobozia sau la Balaciu sa pot sa-l vizitez de cîte ori pot.Tata are 77 de ani.

  7. Bună ziua! Mă interesează dacă dispuneți de un loc de cazare pentru tatăl meu în vârstă de 86 de ani și un tarif estimativ. Vă mulțumesc! Aștept un răspuns pe mail.

  8. Buna ziua.Ma intereseaza daca dispuneti de un loc pentru o persoana de 49 ani pensionata pe caz de boala cu gradul doi de handicap care nu detine locuinta nu are copii ,este in grija familiei) . vreau sa i-mi dati un pret daca este posibil . Eu sunt fratele ei ,sunt din Salcioara Ialomita. Nr meu de telefon este 0731117104. Multumesc

  9. Buna ziua .Ma intereseaza un loc la DV ,pentru sora mea si daca este posibil sa cunosc un pret la azilul DV. Multumesc. nr meu de telefon.0731117104.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.