Teculescu – opozantul lui Ionaşcu

12

foto: Florin Floreanu

Electoratul din Slobozia l-a perceput pe Mădălin Teculescu ca principal opozant al lui Gabi Ionaşcu. Aprecierea aparţine reprezentanţilor USL care au recunoscut într-o conferinţă de presă că au minimalizat potenţialul candidatului API la primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Preşedintele PSD Ialomiţa, Silvian Ciupercă a declarat că decizia schimbării candidatului USL ar fi trebuit luată mai devreme.
În consiliul local Slobozia, USL are 12 consilieri, API-5, PP-DD-2, iar PER 2.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

12 comentarii

  1. bravo domnu teculescu ptr campanie. a avut multe “goluri/spatii” in organizare si tactica electorala dar apreciez ca nu v-ati aruncat in afirmatii murdare precum sleahta pesedista(stoica, petronela moroianu, paros, ciuperca…). cei ca dvs reprezinta sansa politicii locale ptr un viitor non pesedist. multa sanatate si succes.

  2. mai Madaline, esti un pic cam penibil…din vesnic primar la Sfantu Gheorghe ai sa ajungi un somer de lux al Sloboziei. tu chiar esti Ikar? chiar ai visat cai verzi pe pereti ca faci tu treaba doar cu fata ta de ingeras? pai tu ai avut banii celor de la USL cand tu ti-ai considerat toti prietenii tradatori? hais a fim seriosi…ai adunat pe langa tine doar oportunisti…branza…gigi manea…mirela dacici…sunt 3 fosti pesedisti inraiti care acum si-au vazut visul cu ochii. tu esti doar un visator frumos, dar doar atat…

  3. Domnule Madalin Teculescu, nu te lasa, conform zisei: ,,Nu mor caii, cand vor cainii!” (care cat de curand or sa inceapa sa se sfasie intre ei – abia astept rezultatul auditului din Primaria lui ionascu-stoica-bacanu). A, si sfatuieste-ti prietenii sa se fereasca cat pot de mincinoasa ,,jurnalista” petronela moroianu.

  4. Mike, nu conteaza ca Teculescu a fost condamnat la puscarie, important sa fie impotriva lui Voiculescu, Ponta…. Sinteti nebuni pur si simplu. Go to CONGO!

  5. ,,George D” in mod normal, dupa faptele din Primaria Slobozia, pana acum trebuiau sa existe mai multe dosare penale, insa nu este timpul trecut; atata timp cat nu esti constient de asta, bea o gura de apa de la robinet si lasa-ne, go to Congo, impreuna cu penalul Bombo!

  6. Stefan Musoiu-psd: conflict de interese privind 7 contracte incheiate cu institutii subordonate consiliului judetean Ialomita, beneficiu patrimonial (a se citi hotie psd-ista) 91 190 lei. Ia zii ceva si de asta, ,,george d”!

  7. CONSTANTINESCU Emil Consiliul Local Slobozia • Incompatibilitate, adica
    8 contracte (prestări servicii proiectare) în cuantum de 242.794 lei,
    încheiate cu Consiliul Local Slobozia. Asadar, ,,George D”, nu-i asa ca ai votat lista psd pentru Consiliul local Slobozia? Recunoaste, ca nu-ti face nimeni nimic…din cauza lui Teculescu n-ati suferit si nu veti avea de suferit, din cauza leprelor psd DA! O zi dau mici si bere, apoi 4 (Patru) ani JUPOAIE PROSTII CARE II VOTEAZA!!!

  8. @George D, PSD-istii fosti si actuali au furat de au rupt, nu-l compara tu pe Teculescu(care, desi a fost preect locuieste cu socrii)cu niciun mafiot comunist care s-a imbogatit peste noapte datorita statutului de membru marcant PSD…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.