Atenție, șoferi!

1

Din cauza lucrărilor de reabilitare la trecerea de nivel cu calea ferată din localitatea Drajna, judeţul Călăraşi, se întrerupe circulaţia pe DN21, între km 104 + 900 şi 105 + 500 şi se dirijează circulaţia pe ruta ocolitoare DC20 (în localitatea Dragalina) – DN3A – Drajna, în noaptea de 12-13 iunie 2012 şi 14-15 iunie 2012, între orele 23 şi 5.

Participanţii la trafic sunt rugaţi să îşi ia toate măsurile şi să folosească rute ocolitoare sau ruta ocolitoare DC20 (în localitatea Dragalina) – DN3A – Drajna, să circule cu prudenţă în localitate şi să respecte indicatoarele de semnalizare şi semnalele agenţilor de circulaţie. 

1 comentariu

  1. Ce vor face in 2 nopti? Vor face cumva un pasaj peste calea ferata, ca sa nu mai asteptam intre 20 si 40 de minute, sau vor pune din nou 3 linguri de asfalt, care se va rupe in 24 de ore sub greutatea tirurilor? Mi s-a acrit de bariera de la Drajna. Am luat “mersul trenurilor”, ca sa vad cand nu este coborata bariera si tot degeaba. Atunci trec marfarele! E bataie de joc. Si acum vor fi si mai multe masini, pentru ca toata Moldova trece la mare sau la Bucuresti. Oare, nu se sesizeaza nimeni sa rezolve in mod civilizat situatia de fata? In mod normal, trebuia inclus un pasaj inca de cand s-a construit autostrada. Dar, pe cine sa duca mintea? Ca doar nu suntem nemti? Presa ar trebui sa puna presiune pe autoritatile judetene, dar din pacate acolo apartine de Calarasi.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.