Tichete pentru ajutoare alimentare

0

_DSC5614

Derută totală în rândul săracilor care primesc ajutoare alimentare în pragul iernii! 
Bătrânii cu pensii mici, şomerii şi persoanele cu handicap au primit acasă tichete nominale cu antetul Guvernului României pe care sunt trecute produsele de care vor beneficia fără a cunoaşte de unde le vor ridica. 
Conform bonurilor, destinatarii vor primi câte 4 litri de ulei, 6 kg de zahăr, câte 6 Kg de făină şi mălai, două pungi de paste făinoase, 8 cutii conserve carne porc, 6 cutii carne vită, 10 cutii conservă pateu.
Mulţumită de ofertă, dar nedumerită despre cum va intra în posesia ajutoarelor, o femeie de 74 de ani a venit la redacţie pentru a afla informaţii despre data şi locul de unde le poate ridica:
audio BATRANA
Pe tichete se precizează că produsele se vor elibera în funcţie de datele pe care le vor stabili primăriile, însă nici reprezentanţii serviciilor publice de asistenţă socială nu cunosc, la acest moment, mai mult decât beneficiarii. Spre deosebire de anii trecuţi, când de la autorităţile locale se cereau tabele cu persoanele cu venituri mici şi alte situaţii speciale, în 2014 centralizarea s-a făcut la nivel naţional.     

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.