Timp de o lună, directorii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Ialomiţa vor fi apreciaţi profesional în cadrul evaluarilor anuale

0

Comisiile de evaluare şi de soluţionare a contestaţiilor au fost aprobate la ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Ialomiţa. În prezentarea proiectului, secretarul Constantin Stoenescu a precizat că evaluarea va începe la jumătatea lunii aprilie şi va dura până pe 16 Mai.
Comisia de evaluare a managerilor de la Centrul Cultural UNESCO, Biblioteca Judeţeană, Centrul Creaţiei Populare şi Muzeul Judeţean este condusă de Dana MIHAI, de la Institutul Naţional al Monumentelor Istorice. Preşedintele comisiei de soluţionare a contestaţiilor este Mircea Victor Angelescu de la Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.
Proiectul de hotărâre privind aprecierea profesională a directorilor de la instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean a fost adoptat cu unanimitate de voturi. Din evaluarea anuală lipseşte Muzeul Agriculturii, finanţat tot din bugetul propriu al judeţului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.