Traian Băsescu şi Roberta Anastase n-au mai ajuns astăzi la Maia şi Brazi!

1

Au răspuns însă prezent la apel primarii democrat-liberali din principalele localităţi ialomiţene. La eveniment au mai participat ambasadorii Olandei şi Algeriei la Bucureşti, prinţul Sturza şi prinţesele Ioana şi Maria Ghica, dar şi europarlamentarul Maria Petre.
În absenţa preşedintelui Băsescu, atenţia copiilor de la şcolile din Brazi şi Maia a fost captată de Andreea Marin, invitată de organizatorii campaniei ,,Citeşte cu mine’’ să promoveze lectura în şcolile din România. Vedeta TV s-a declarat preocupată de faptul că România ocupă un dezonorant loc 3 în clasamentul european al abandonului şcolar. Andreea Marin ne-a declarat că deşi nu crede în existenţa unei competiţii între computer şi cartea obişnuită ea se declară adepta convinsă a lecturii clasice. Partizan declarat al ideii de educaţie prin lectură s-a declarat şi Dumitru Costin, preşedintele Blocului Naţional Sindical sub patronajul căruia îşi desfăşoară activitatea fundaţia care a organizat acţiunea de astăzi.
Copiii din Brazi şi Maia au primit astăzi peste 300 de cărţi, care, speră organizatorii, să ajute la procesul educativ care se desfăşoară în cele două şcoli.     

Robert Viorel Dinca

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.