Trei locuri întâi au intrat în palmaresul luptătorilor de karate shotokan de la Urziceni

0
Lotul condus de sensei Costin Muşat s-a evidenţiat din nou sâmbătă la Cupa României, competiţie găzduită de sala ,,Lucian Grigorescu’’ din Bucureşti.
Silviu Dănilă a fos din nou cel mai bun la categoria sa de vârstă în competiţia de kumite, iar Andrei Bercu şi Sergiu Lupaşcu s-au impus în concursul de kata.
Luptătorii din Urziceni şi-au mai trecut în cont patru locuri doi şi şapte locuri trei, palmares obţinut în condiţiile în care mulţi dintre premianţi sunt începători în deprinderea tainelor artelor marţiale.
Concursul de sâmbătă, desfăşurat sub  patronajul Federaţiei Române de arte marţiale a reprezentat ultima verificare înaintea definitivării lotului lărgit cu care România va merge în toamnă la Campionatul Mondial găzduit de Franţa, lot în care va fi cu siguranţă inclus cel puţin un sportiv de la clubul Aiko Ardsim.
Tot sâmbătă Urziceniul a fost gazda unei etape a campionatului naţional la karate kempo la care au participat aproximativ 120 de sportivi. Luptătorii de la clubul ,,Cetatea Dojo’’ din Gârbovi şi-au îmbogăţit palmaresul cu şase medalii de aur, trei de argint şi patru de bronz.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.