Un echipaj SMURD Slobozia a fost implicat aseară într-un accident de circulaţie

0

Autospeciala transporta un tânăr rănit grav, dintr-un accident rutier produs între Movila şi Platoneşti, către spitalul judeţean din Slobozia, iar la ieşirea din Ograda, în dreptul staţiei PECO, a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui şofer a virat spre benzinărie fără să se asigure.
Cei trei membri ai echipajului SMURD au fost uşor răniţi şi au cerut externarea imediat după ce au fost investigaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe. Medicul de gardă spune că ei erau mai mulţi speriaţi şi îngrijoraţi pentru starea de sănătate a pacientului pe care îl transportau, un tânăr de 22 de ani, grav rănit la cap.
Din cele două evenimente rutiere, dintre Movila şi Platoneşti şi cel de la ieşirea din Ograda, au rezultat 10 victime, dintre care una a decedat pe loc în primul accident. Toţi sunt bărbaţi cu vârste între 15 şi 45 de ani. Accidentul de la Movila s-a produs din cauza vitezei. În autoturism se aflau 4 tineri din Iaşi, iar conducătorul auto  a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. Şoferul este cel care decedat pe loc.

În accidentul de la Ograda, pe lângă echipajul SMURD au mai fost implicate două persoane din Slobozia, tată şi fiu. Cei doi se aflau în autoturismul care a virat spre staţia PECO, iar starea lor de sănătate nu ridică probleme deosebite. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri pentru mai mult timp.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.