Un tânăr de 17 ani din Urziceni a pierit într-un accident de circulaţie

2

Tanarul se afla în noaptea de sâmbăta spre duminică în maşina unui prieten, iar la ieşirea din Coşereni către Urziceni, conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, nu a ţinut cont de condiţiile meteo – rutiere şi nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga. Autoturismul Skoda Fabia a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe câmp.

În urma impactului, ocupantul din stânga spate al autoturismului a decedat, iar cel din dreapta faţă, a fost rănit şi transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Urziceni. Ulterior el a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din capitală.

Cadavrul tânărului de 17 ani a fost transportat la morga Spitalului Urziceni în vederea efectuării necropsiei.

Alcool testul a infirmat consumul de alcool, dar şoferului i s-au recoltat şi probe biologice de sânge.

Conducătorul auto este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Robert Viorel Dincă

2 comentarii

  1. Sunt ocupantul din dreapta fata al autoturismului. Vreau sa va spun ca dupa ce am fost transportat la spitalul din Urziceni si le-am spus ca accidentul a avut loc la o viteza mai mare de 100 km/h si ca ne-am rostogolit cu masina pe o portiune de aproape 200m, medicii au considerat ca cel mai bun tratament este sa imi dea un algocalmin si sa stau in spital pana luni cand poate sa ma consulte un doctor si sa imi faca un set complet de analize.

    vreau sa va spun ca acuzam dureri coloana lombara si cervicala si ca aveam capul putin spart si un cucui cat partea superioara a capului (dupa cum am dat cu capul in plafon) si eram in stare grava.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.