Unirea Slobozia şi Farul Constanţa au remizat 1-1

2

fotbalrezultate-1352632782

Unirea Slobozia şi Farul Constanţa au remizat 1-1 în meciul jucat sâmbătă pe stadionul ,,Municipal’’. Golurile au fost înscrise de Bolat pentru oaspeţi şi de Dumitru Gheorghe în repriza secundă dintr-un penalty acordat după un fault asupra lui Patrianca.
Antrenorul Unirii Slobozia, Adrian Mihalcea, a început cu următoarea formulă de joc: Dobre în poartă, Stan, Lazăr, Panait şi Toma în defensivă, Roşu, Macare, Mihai şi Popescu la mijloc,Viorel Gheorghe şi Nanu. Pe parcursul meciului au mai evoluat Baruch, Oprea, Antoniev, Soare, Florea, Ibrian, Ivaşcă, Patrianca, Dedu, Dumitru Gheorghe şi Jianu.
Meciul de sâmbătă s-a constituit într-un test util pentru slobozeni în perspectiva partidei din etapa a patra a Cupei României pe care divizionara secundă îl va disputa mâine, de la ora 17.30, la Voluntari.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Constantenii ne-au dominat la toate capitolele. Noi am egalat dintr-un penalty inventat. Sper din tot sufletul ca Mihalcea sa reuseasca dar deocamdata sunt cel putin sceptic…Jocul nostru a fost dezlanat, nu s-a legat, desi se vedea ca jucatorii vor . Hai Unirea!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.