Viitorul Axintele – Rapid Bucureşti: 1-4

0

fotbal

Viitorul Axintele a disputat sâmbătă la pânz un meci amical în compania divizionarei secunde Rapid Bucureşti. Gazdele au cedat cu 4-1 în faţa unei umbre a ceea ce a fost până nu de mult una dintre echipele-fanion ale fotbalului românesc. Formula de joc încropită de secundul Florea Drăghici nu i-a împiedicat pe oaspeţi să se impună, astfel că în minutul 46 scorul era deja 4-0 pentru giuleşteni prin ,,dubla’’ lui Ioniţă II, Ciolacu şi Stoica. Golul de onoare al Viitorului a fost înscris în minutul 75 când Bucă a transformat o lovitură de la 11 metri.
Ion Nica i-a trimis în primul unsprezece pe Dănciulescu, Vasile, Bucă, Matei, Bogorodiţă,Mihalache, Şelaru, Dumitrescu, Robu, Măzărache şi Novac. Pe parcursul meciului au mai intrat Popescu, Luca, Gheorghiu, Fătu, Badea şi Chiva.
Meciul test de sâmbătă a fost ultimul din stagiul de pregătire de vară. Pentru fotbaliştii Viitorului sezonul începe practic mâine când vor juca acasă cu Farul Constanţa în Cupa României, într-o partidă devansată cu o zi faţă de programarea iniţială. Vineri debutează noua stagiune de liga a treia cu meciul pe care ialomiţenii îl vor disputa în deplasare în compania echipei secunde a Oţelului Galaţi.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.